Άλιμος Online

Διαγωνισμοί

Η νικήτρια του διαγωνισμού για ένα αρωματικό Millefiori Milano και ένα γούρι από τη Victoria Hamilton

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, η νικήτρια που κερδίζει ένα αρωματικό Millefiori Milano«Christmas Limited Edition» και ένα γούρι για το νέο έτος από το κατάστημα "Victoria Hamilton" είναι:

Διαβάστε Περισσότερα

Κερδίστε ένα αρωματικό Millefiori «Christmas Limited edition» και ένα γούρι για το νέο έτος από τη Victoria Hamilton

Το κατάστημα «Victoria Hamilton» σε συνεργασία με το Alimos Online προσφέρουν σε έναν νικητή/ρια που θα προκύψει μετά από κλήρωση, ένα αρωματικό χώρου από τη σειρά Christmas Limited Edition της εταιρείας Millefiori Milano και ένα γούρι για το 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

Η νικήτρια του διαγωνισμού για το χρυσό κόσμημα από το Vasari Jewellery

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, η νικήτρια που κερδίζει το χρυσό κόσμημα για τον λαιμό από το κοσμηματοπωλείο Vasari που βρίσκεται στην λεωφόρο Θεομήτορος 29, είναι:

Διαβάστε Περισσότερα

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα κόσμημα για τον λαιμό από το κοσμηματοπωλείο Vasari

Το κοσμηματοπωλείο «Vasari» σε συνεργασία με το Alimos Online προσφέρουν σε μία νικήτρια που θα προκύψει μετά απο κλήρωση, ένα κόσμημα για τον λαιμό.

Διαβάστε Περισσότερα

Διαγωνισμός: Κερδίστε μία τούρτα Pavlova από το «Palet» (EΛΗΞΕ)

Η αγαπημένη  Patisserie της πόλης μας «Palet» σε συνεργασία με το Alimos Online, προσφέρουν σε έναν νικητή/τρια που θα προκύψει μετά από κλήρωση, μία  τούρτα Pavlova δώρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr