Άλιμος Online

Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός: Κερδίστε 1 ημιμόνιμο μανικιούρ και 1 χτένισμα στο Beauty Corner

Το Alimos Online σε συνεργασία με το Beauty Corner κάνουν δώρο σε μία νικήτρια ένα ημιμόνιμο μανικιούρ και ένα χτένισμα της επιλογής της.

Διαβάστε Περισσότερα

Η νικήτρια που κερδίζει το μονόπετρο από το κοσμηματοπωλείο "Vasari"

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, η νικήτρια που κερδίζει το μονόπετρο από λευκόχρυσο από το κοσμηματοπωλείο Vasari που βρίσκεται στην λεωφόρο Θεομήτορος 29, είναι:

Διαβάστε Περισσότερα

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι από το κοσμηματοπωλείο Vasari

Το Alimos Online σε συνεργασία με το κοσμηματοπωλείο Vasari (Θεομήτορος 29) κάνουν στις αναγνώστριες του Alimos Online μία μοναδική προσφορά εν όψει της πιο ερωτικής ημέρας του χρόνου, της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου.

Διαβάστε Περισσότερα

Η νικήτρια του διαγωνισμού για ένα αρωματικό Millefiori Milano και ένα γούρι από τη Victoria Hamilton

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, η νικήτρια που κερδίζει ένα αρωματικό Millefiori Milano«Christmas Limited Edition» και ένα γούρι για το νέο έτος από το κατάστημα "Victoria Hamilton" είναι:

Διαβάστε Περισσότερα

Κερδίστε ένα αρωματικό Millefiori «Christmas Limited edition» και ένα γούρι για το νέο έτος από τη Victoria Hamilton

Το κατάστημα «Victoria Hamilton» σε συνεργασία με το Alimos Online προσφέρουν σε έναν νικητή/ρια που θα προκύψει μετά από κλήρωση, ένα αρωματικό χώρου από τη σειρά Christmas Limited Edition της εταιρείας Millefiori Milano και ένα γούρι για το 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr