Άλιμος Online

Οι άνθρωποι του Αλίμου

O Στέφανος Διαμαντής στο Alimos Online: «Όραμά μας να ομορφύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών του Αλίμου»

Επισκεφθήκαμε τον νέο Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού του Δήμου μας, κύριο Στέφανο Διαμαντή, στο γραφείο του, στον 3ο όροφο του Δημαρχείου Αλίμου. Μας υποδέχτηκε, με το γνωστό πλατύ του χαμόγελο στο νέο του γραφείο, το οποίο έχει και θέα στη θάλασσα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο 8ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος μέσα από τα μάτια του Αλιμιώτη Κριστιάν Τσαντούλα

Ένα χρόνο μετά το «Το Παλαιό Φάληρο με τα μάτια ενός αιγαιογλάρου» ο Κριστιάν Τσαντούλας επιστρέφει με νέο video, αυτή τη φορά από τον 8ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο.

Διαβάστε Περισσότερα

Τρεις ακόμη διακρίσεις για τον Αλιμιώτη φωτογράφο Ιγνάτιο Κουρουβασίλη

Ο Αλιμιώτης Ιγνάτιος Κουρουβασίλης, συνεχίζει δυναμικά αφού φωτογραφίες του διακρίνονται και τιμώνται με βραβεία και συμμμετοχές σε εκθέσεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Διαβάστε Περισσότερα

Κωνσταντίνα και Ελισάβετ Μακρή: Μία μητέρα και η κόρη της μας μιλούν για την επαγγελματική σχέση τους

Γιορτάζουμε τη «Γιορτή της Μητέρας» σήμερα και όπως είναι γνωστό, καμία σχέση δεν είναι τόσο πρωταρχική και σημαντική όσο αυτή της μητέρας με την κόρη. 

Διαβάστε Περισσότερα

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr