Άλιμος Online

Οι άνθρωποι του Αλίμου

Η μαγεία του χειροποίητου από δύο Καλαμακιώτες

Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει ευρηματικότητα; Ένα ζευγάρι, η Χλόη και ο Ρενέ (και οι δύο Καλαμακιώτες τρίτης γενιάς) είναι πίσω από τα χειροποίητα κοσμήματα και είδη, που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαρία Ρασσιά: «Με εμπνέουν οι κάτοικοι του Αλίμου»

Η Μαρία Ρασσιά κυκλοφορεί την συλλογή διηγημάτων με τίτλο «Η απόλαυση της σκιάς» από τις εκδόσεις Κέδρος. Μένει χρόνια στον Άλιμο και με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου τη Παρασκευή την συναντήσαμε και μας μίλησε για τα διηγήματα, την έμπνευση και φυσικά, για τον Άλιμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι τρεις πιο συχνές ερωτήσεις για την οφθαλμολογική υγεία των παιδιών από τον οφθαλμίατρο Βασίλη Ι. Γεωργόπουλο

Πολλές είναι οι ερωτήσεις που μπορεί να έχουν οι γονείς γύρω από τα οφθαλμολογικά θέματα των παιδιών τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέντευξη με την συγγραφέα της αποψινής εκδήλωσης στο «Κάρολος Κουν», Ελένη Φωτίου

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 19:00, στη Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν» θα γίνει η παρουσίαση των δύο βιβλίων «Και το όνομα αυτής Μυρτώ» και «Ο λύχνος της Ανατολής» της συνδημότισσάς μας Ελένης Φωτίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr