Άλιμος Online

Τι να κάνεις τον Αύγουστο στο Αλιμο-νήσι

Αν τον Αύγουστο μείνεις στον Άλιμο σου έχουμε ένα μίνι-πρόγραμμα ημέρας. Δικαίως λέμε την πόλη μας Αλιμο-νήσι, καθώς έχουμε απ όλα.

Η μέρα σου θα ξεκινήσει με ένα χαλαρό καφεδάκι σε κάποια από τις ανοιχτές καφετέριες του Καλαμακίου.

Μόλις πιεις το καφεδάκι σου, θα περάσεις την παραλιακή για να βρεθείς στην Ακτή του Ηλίου ή στην ελεύθερη πλαζ. Θα αράξεις στην ξαπλώστρα κάποιου beach bar και επειδή ήδη θα έχει πάει μεσημέρι, θα παραγγείλεις μία κρύα μπύρα με κάποιο σνακ.

Μόλις ο ήλιος αρχίζει να δύει θα πας σπίτι να κάνεις ντους ώστε η αλμύρα της θάλασσας να φύγει και είναι η ώρα για έξοδο. Ουζάκι; Φαγητό; Ποτάκι; Μπορείς να επιλέξεις από κάποιο παραλιακό bar έως κάποιο από τα μεζεδοπωλεία και τις ταβέρνες.

Οι όμορφες αυλές και βεράντες που βρίσκονται σε γνωστά μαγαζιά της πόλης μας, σε περιμένουν για να σε δροσίσουν. Μετά το φαγητό, μπορεί να έχεις όρεξη για clubbing. Τότε, πας ξανά προς την παραλία και αν θες ελληνική μουσική μπορείς να επιλέξεις το Frangelico, ειδάλλως τα παραλιακά μαγαζιά αποτελούν ξανά τον προορισμό σου.

Και κάπως έτσι, η μέρα σου ολοκληρώθηκε και εσύ δεν έφυγες καθόλου από τα όρια του Δήμου μας. Αν δεν πας διακοπές φέτος, ή η άδειά σου ήταν πριν/μετά τον Αύγουστο, τότε κάνε διακοπές στην πόλη σου. Στο Αλιμονήσι!

 

Τατιάνα Τζινιώλη

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr