Άλιμος Online

Έκλεισε το κτίριο του ΔΟΛ

Έκλεισε το κτίριο του ΔΟΛ και σήμερα, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι θα υπογράψουν τις απολύσεις τους και η νέα διοίκησή του αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Τέλος έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.

Επιπλέον, σήμερα θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα», ενώ δε θα κυκλοφορήσει η έκδοση του «Βήματος» την Κυριακή.

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr