Άλιμος Online

Στις 15 Αυγούστου πάρε μέρος στο πρώτο escape room στη θάλασσα με αφετηρία τη Μαρίνα Αλίμου

To Secret Rooms σε συνεργασία με το Exodus Athens και το Bounty Day Cruises δημιούργησαν το πρώτο escape room στην θάλασσα.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου ψάξε και εσύ να βρεις τον θησαυρό και ξεκινά από την Μαρίνα Αλίμου για ένα ‘πειρατικό’ ταξίδι  που θα σου μείνει αξέχαστο.

Μία κρουαζιέρα, ένα κυνήγι θησαυρού με πολλούς γρίφους και πολλές βουτιές. Πάρε λοιπόν μόνο το μαγιό και την πετσέτα σου και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν εκείνοι.

Περίληψη:
Άγνωστα Νερά 1718,: μία αλλόκοτη κομπανία 4 ανθρώπων αποφασίζει να κλέψει τον θησαυρό του διάσημου πειρατή Captain Ε.Glow και καταφέρνει να επιτύχει μια από τις μεγαλύτερες ληστείες, ταράσσοντας τα ύδατα. Προσπαθώντας να γλιτώσουν από το κυνήγι εκδίκησης του Captain E.Glow συμφωνούν να θάψουν το θησαυρό σε ένα ερημονήσι. 
Το μυστικό είχε σπάσει στα τέσσερα...

Αθήνα 2017: μακρινοί απόγονοι των τεσσάρων συνεργών ειδοποιούνται εκτάκτως, πώς οι συνθήκες πληρούνται ώστε ο θησαυρός να πέσει στα χέρια του πιο ικανού κληρονόμου.
Ερευνητές, Εφοπλιστές, Ναυτικοί και Πειρατές παίρνουν μέρος σε μια θαλασσινή περιπέτεια και αναζητούν το πολυπόθητο σεντούκι.

Ποιος θα επικρατήσει στο κυνήγι του αμύθητου θησαυρού;

------------------------------------------------------------------------------------------

Η περιπέτεια θα διεξαχθεί εν πλω και θα διαρκέσει περίπου 8 ώρες και περιλαμβάνει ανά άτομο: 

- Kρουαζιέρα στον Σαρωνικό 
- Φαγητό - Barbeque 
- Άφθονα νερά 
- Μπύρες 
- Αναψυκτικά 
- Κοκτέιλ 
- Πάρτυ που θα ακολουθήσει στο τέλος της ημέρας 

Απαραίτητος εξοπλισμός:

- Μαγιό 
- Πετσέτα θαλάσσης 
- Παπούτσια θαλάσσης 
- Αντηλιακό - καπέλο 


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 210-973 4861 & 6953006555


*Kαθ’όλη την διάρκεια του ταξιδιού θα υπάρχει έμπειρο πλήρωμα για πρώτες βοήθειες και ναυαγοσωστική κάλυψη.

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr