Άλιμος Online

Έγκριση Ευρωπαϊκού Προγράμματος 35 εκατομμυρίων για τους Δήμους Αλίμου-Παλαιού Φαλήρου-Καλλιθέας

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και ανακοινώθηκε την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, η πρόταση για τις «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ)» , που υποβλήθηκε από τους Δήμους  Αλίμου, Παλ. Φαλήρου και Καλλιθέας. 

Το έργο αφορά την αξιοποίηση του Φαληρικού ‘Ορμου, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέχρι την πρώην «Φαντασία».

Η πρόταση αυτή προέκυψε μέσα από συνεργασία του Παντείου Πανεπιστημίου, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα « Σταύρος Νιάρχος» καθώς και  έπειτα από ευρεία διαβούλευση με κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και  σωματεία των τριών Δήμων.

Το πρόγραμμα είναι ύψους 35.240.000,00 και το επόμενο βήμα είναι η συγκεκριμενοποίηση του έργου κατά τμήματα  με βάση την έγκριση της Περιφέρειας.

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr