Άλιμος Online

Στον Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος η κηδεία του Πέτρου Αλατζά

Ο Πέτρος Αλατζάς έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Η κηδεία του έγινε σήμερα το πρωί στον Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Άλιμο, όπου πλήθος από φίλους του ηθοποιού ήρθαν να του πουν το τελευταίο αντίο. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι ήταν συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό.

Ο Πέτρος Αλατζάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεατρικού Οργανισμού «Μορφές» (Θέατρο «Εμπρός» 1992-1996) και από το Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο θέατρο είχε παίξει σε πολλές παραστάσεις για ενηλίκους και παιδιά.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από τον ρόλο του Σταύρου Σολομονίδη στην τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Victoria Hislop.

 

Φωτογραφία: protothema.gr

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr