Άλιμος Online

Απόψε η εκδήλωση για την παρουσίαση των εργασιών αναστήλωσης του Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου

Απόψε η εκδήλωση για την παρουσίαση των εργασιών αναστήλωσης του Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου

Aπόψε στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση των εργασιών αναστήλωσης και της διάσωσης των τοιχογραφιών του Ι.Ν Εισοδίων της Θεοτόκου στο Κτήμα Τραχώνων (τ. Γερουλάνου και νυν The Mart).

 Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλα τα στάδια αναστήλωσης του Βυζαντινού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου από την αρχαιολόγο κ. Καλ. Φλώρου και των σωστικών εργασιών στερέωσης του Αγιογραφικού Διακόσμου του Ναού από τον υπεύθυνο της συντήρησης κ. Γιάννη Σπανό.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης.

 Η εκδήλωση θα γίνει στο προαύλιο χώρο του Ναού, μέσα στο κτήμα, υπό το φεγγαρόφως. Μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου με το σαξόφωνό τους θα επενδύσουν μουσικά την εκδήλωση ευελπιστώντας να δημιουργηθεί μια αξέχαστη ατμοσφαιρική βράδια. 

Η είσοδος είναι δωρεάν και γίνεται από τις οδούς Αρχαίου Θεάτρου αρ. 7 και από την Μεγάλη του Γένους Σχολής (προέκταση της Λ. Θεομήτορος).

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr