Άλιμος Online

Ο ΣΠΑΖ ζητά κουβέρτες και σπιτάκια εν όψει του χειμώνα

Ο ΣΠΑΖ ζητά κουβέρτες και σπιτάκια εν όψει του χειμώνα

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «ΣΠΑΖ» ζητά κουβέρτες αλλά και σκυλόσπιτα ώστε να προστατεύσει τα ζωάκια που μένουν σε εξωτερικό χώρο τώρα που η θερμοκρασία κατεβαίνει.

Ο σύλλογος με έδρα τη Γλυφάδα προσέχει και φροντίζει περιστατικά στα Νότια, ενώ είναι από τους πιο δραστήριους φιλοζωικούς συλλόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Πριν κρυώσει πολύ ο καιρός και πιάσουν για τα καλά οι βροχές θα θέλαμε να εξασφαλίσουμε ένα στεγνό και ζεστό μέρος για τους σκύλους που φροντίζουν εθελόντριες του ΣΠΑΖ και ζουν σε εξωτερικούς χώρους. Αν έχετε σκυλόσπιτα που δεν χρησιμοποιείτε πια θα τα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα, τα έχουμε ανάγκη πάντα, καθώς και κουβέρτες.  Στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σας ευχαριστούμε πολύ!

 

Τατιάνα Τζινιώλη

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr