Άλιμος Online

Όμορφα πρωϊνά και χαλαρές ατμοσφαιρικές βραδιές στο νέο «Μποέμ»

Όμορφα πρωϊνά και χαλαρές ατμοσφαιρικές βραδιές από αύριο στο νέο «Μποέμ»

Νέο ξεκίνημα υπό νέα διεύθυνση για το Μποέμ. 

Το νέο all day cafe bar στη Λεωφόρο Καλαμακίου 24, θα αποτελέσει το meeting point για το πρωί, το μεσημέρι αλλά και το βράδυ.

Το Μποέμ,  σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Αλίμου, σου υπόσχεται ότι θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ταξίδι στη χώρα του καλού καφέ αλλά και των μοναδικών cocktails.

Το πρωί θα σε περιμένει για καφέ, ροφήματα, χυμούς και milk-shakes, το μεσημέρι για διάφορα snacks, ποικιλίες αλλαντικών/τυριών και pizza για την μπύρα σoυ,  ή το κρασί σου.

Η διασκέδαση στο Μποέμ συνεχίζεται και το βράδυ, στο πραγματικά εντυπωσιακό μπαρ του μαγαζιού με breakthrough signature  cocktails, επιμελημένα από τον έμπειρο barman.

Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι  μουσικές βραδιές με εκλεκτά live αλλά και η υπηρεσία delivery, ώστε ο καφές του να έρχεται στην πόρτα σου.

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr