Άλιμος Online

Aύριο η συναυλία στον Άλιμο για τον τιτάνιο αγώνα του Ανδρόγεου Σαμψάκη

Aύριο η συναυλία στον Άλιμο για τον τιτάνιο αγώνα του Ανδρόγεου Σαμψάκη

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., το Μουσικό Σχολείο Αλίμου και τα Νέα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μία συναυλία στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης του Ανδρόγεου Σαμψάκη, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάς (Πυθαγόρα 8).

Ο Νέοσμυρνιώτης αθλητής  τραυματίστηκε σοβαρά σε προπόνησή του στο ΟΑΚΑ και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο καταδύτης της εθνικής ομάδας νέων και αθλητής του ΑΝΟ Αρυγούπολης πήγε για προπόνηση στις 26 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ και κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να ‘βγάλει’ μια ριψοκίνδυνη άσκηση προσγειώθηκε με το κεφάλι και χτύπησε τον αυχένα του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κουνήσει τα κάτω άκρα του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση που κατάφερε να του σώσει τη ζωή. Ωστόσο, όταν έγινε το δεύτερο χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί η οπίσθια σπονδυλεσία παρουσίασε αιμορραγία.

Ο 17χρονος αθλητής με τα χρυσά μετάλλια δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα του και διοργανώνεται συναυλία ώστε να ενισχυθεί και οικονομικά ο τιτάνιος αγώνας του.

Εισιτήρια: 10€

Ώρα: 18:30

Απαραίτητη η κράτηση: Μαρία Δημητριάδη 6972604991 και Όλγα Φανδρίδου 6945177440

Συμμετέχουν τα ροκ συγκροτήματα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr