Άλιμος Online

Ο Άλιμος με τον Ανδρέα Κονδύλη στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF στην ΕΡΤ

Ο Άλιμος με τον Ανδρέα Κονδύλη στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF στην ΕΡΤ

Παρών στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης 2017 της UNICEF στην ΕΡΤ, ήταν μεταξύ άλλων και ο Δήμος Αλίμου, με εκπρόσωπο τον Δήμαρχό του, Ανδρέα Κονδύλη.

Ο Δήμαρχος προσφέροντας το κουτί με τις εισφορές των Αλιμιωτών είπε: «Κατ’αρχάς ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ευχαριστούμε την ΕΡΤ που βοηθάει τη UNICEF που παίρνει κάθε χρόνο αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία. Σας φέραμε ένα κουτί από τον Άλιμο, γεμάτο από την αγάπη των πολιτών και γεμάτο από τις συνεισφορές τους. Ήταν συγκινητικό με πόση προθυμία, σύλλογοι, ομάδες, φορείς και κυρίως τα παιδιά θέλησαν να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια και να βοηθήσουν άλλα παιδάκια που έχουν ανάγκη.Ως λαός έχουμε πολλά στραβά, αλλά έχουμε και πολλά καλά. Ένα από αυτά τα καλά, είναι ότι, όσα προβλήματα και να έχουμε, ή να πεινάμε, πάντα σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Αυτό το χαρακτηριστικό λειτούργησε πάλι και έκανε τους ανθρώπους να θελήσουν να βοηθήσουν. Όπως ρίχνουν στο παγκάρι της εκκλησίας για να γίνει κάτι καλό, έτσι λειτούργησαν και τώρα, σαν να κάνουνε μια ευχή. Με μόνο ένα ευρώ μπορεί να εμβολιαστεί ένα παιδί και να γλυτώσει από θανάσιμες ασθένειες. «Ένα ευρώ για μια ζωή»!

 

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr