Άλιμος Online

Η λαϊκή αγορά της περιοχής σας στην οθόνη του υπολογιστή

Μία νέα πρωτοβουλία ξεκίνησε πιλοτικά.
Το stokarotsi.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να ψωνίσετε online εκλεκτά και φρέσκα ελληνικά προϊόντα απο επώνυμους παραγωγούς απο την λαϊκή αγορά της περιοχής σας και τα προϊόντα να έρθουν στην πόρτα σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Παραγγελίες γίνονται δεκτές έως τις 12 το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας από την ημέρα που πραγματοποιείται η λαϊκή από την οποία ψωνίζετε. Οι διαχειριστές του site εξασφαλίζουν πως τα προϊόντα που θα ψωνίσετε είναι α ποιότητας, φρέσκα και διαλεγμένα το ίδιο πρωί.

Γεμίστε το ηλεκτρονικό σας καρότσι με ψώνια που συλλέγονται από το χωράφι το ίδιο πρωινό που πραγματοποιείται και η λαϊκή αγορά στη δική σας γειτονιά.

Το site εξυπηρετεί όλες τις κοντινές περιοχές απο το σημείο που γίνεται η λαϊκή αγορά. Προς το παρόν λειτουργεί πιλοτικά σε έξι περιοχές και σύντομα αναμένεται να επεκταθεί.

Οι περιοχές είναι:

-Άνω Γλυφάδα, Τρίτη
-Κηπούπολη, Τετάρτη
-Ανθούπολη, Πέμπτη
-Παλαιό Φάληρο, Παρασκευή

-Ωρωπός, Σάββατο
e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr