Άλιμος Online

All Around

Πάμε θερινό σινεμά; 5+1 σινεμά στα Νότια για προβολές κάτω από τα αστέρια

«Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι, μες τα θερινά τα σινεμά, νύχτες που περνούν, που δεν θα ξαναρθούν, μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά … » τραγουδούσε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και για όσους μεγάλωσαν από παιδιά στις ανοιχτές αίθουσες με τις παλιές πάνινες καρέκλες να βυθίζονται στο κάτασπρο χαλίκι, το θερινό σινεμαδάκι είναι ένας τόπος ανάμνησης από τα παλιά, που μεταφέρει σε αυτή την εποχή.

Διαβάστε Περισσότερα

Το ΙΕΛ ΑΛΦΑ και ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης δίνουν έξι υποτροφίες σπουδών

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρει 6 υποτροφίες σπουδών για το ακαδημαικό έτος 2017-2018:

Διαβάστε Περισσότερα

Τρία ελληνικά πανεπιστήμια στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου

Τρία ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται μεταξύ των 500 καλύτερων του κόσμου, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ακαδημαϊκή Αξιολόγηση των Πανεπιστημίων (ARWU), τη γνωστή και ως «Κατάταξη της Σαγκάης».

Διαβάστε Περισσότερα

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr