Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Τα γλυκά του «Slim Bites» στη Γλυφάδα που δεν παχαίνουν

Τα γλυκά του «Slim Bites» στη Γλυφάδα που δεν παχαίνουν

Στη Γλυφάδα άνοιξε η πρώτη patisserie στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί αποκλειστικά στέβια για τα γλυκά της. Αυτό σημαίνει πως τα γλυκά της είναι άκρως διαιτητικά και εκτός του ότι έχουν ελάχιστες θερμίδες, είναι κατάλληλα για άτομα με διαβήτη.

Στο Slim Bites δε θα στερηθείς τίποτα γευστικά και είσαι σίγουρος/η πως τα γλυκά του είναι υγιεινά και ποιοτικά καθώς όλα παρασκευάζονται με εκλεκτές και αγνές πρώτες ύλες.

Επιπλέον, όλα είναι θερμιδομετρημένα και μπορείς να φας mousse σοκολάτας με βατόμουρο και τόνγκα χωρίς γλουτένη με μόλις 130 θερμίδες, ή μία δροσερή mousse βανίλιας Μαδαγασκάρης µε φράουλα και βαλσάµικο, χωρίς λακτόζη και µόνο µε 105 θερµίδες.

Η αλυσίδα διαθέτει πέντε καταστήματα σε όλη την Αθήνα και το πιο κοντινό μας είναι αυτό που βρίσκεται στην οδό Αρτέμιδος 8 στη Γλυφάδα.

Γλυφάδα: Αρτέµιδος 8 & Λαοδίκης,2167006979

 

Τατιάνα Τζινιώλη

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr