Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Την Κυριακή η Μαρίνα Φλοίσβου θα γεμίσει με παλιά αυτοκίνητα

Την Κυριακή η Μαρίνα Φλοίσβου θα γεμίσει με παλιά αυτοκίνητα

Την Κυριακή η Μαρίνα Φλοίσβου θα γεμίσει με παλιά αυτοκίνητα

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στον φιλόξενο χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου, περισσότερα από 100 ιστορικά αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν για το 14ο Concours d’Elegance, την εκδήλωση καλλιστείων κλασσικών οχημάτων που εδώ και 14 συνεχόμενα χρόνια πραγματοποιεί η ΦΙΛΠΑ με εξαιρετική επιτυχία.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος συλλεκτικά, ιστορικά μοντέλα "αντίκες" τα οποία θα διαγωνισθούν για το επίπεδο γνησιότητας τους, την ποιότητα της συντήρησης τους και την αρτιότητα των εργασιών που έχουν γίνει για την πλήρη αποκατάσταση τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα οχήματα θα χωριστούν στις κατηγορίες Classic, Racing, Moto, Young Timers καιMilitary, που θα καλύψουν την αυτοκινητιστική κουλτούρα μας.

 

Έναρξη εκδήλωσης 09:00.

Ελεύθερη είσοδος για το κοινό 

 

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr