Άλιμος Online

To Σαββατοκύριακο ο αγώνας Varkiza Long Distance

To Σαββατοκύριακο ο αγώνας Varkiza Long Distance

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης διοργανώνει για 5η χρονιά τον αγώνα windsurfing Varkiza Long Distance.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όμως ο καιρός ανάγκασε τους διοργανωτές να τον αναβάλλουν και έτσι το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου τα windsurfs θα ‘ταξιδέψουν’ από τη Βάρκιζα στο Λαγονήσι και θα επιστρέψουν.

Οι κατηγορίες είναι :

Μεγάλος στίβος (Λαγονήσι)

Formula: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μεγάλο στίβο και αφορά όσους αγωνίζονται με εξοπλισμό Formula, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας.

Slalom: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μεγάλο στίβο και αφορά όσους αγωνίζονται με εξοπλισμό Slalom, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας.

Raceboard: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μεγάλο στίβο και αφορά όσους αγωνίζονται με σανίδες RS:X, Bic Techno 293, Techno 293 Plus, Longboards και γενικότερα σανίδες με κεντρική καρίνα, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας.

Women open: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μεγάλο στίβο και αφορά όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως εξοπλισμού και ηλικίας.

Freeride Advanced: Κάνει ένα γύρο (lap) στον μεγάλο στίβο και αφορά όσους αγωνίζονται με εξοπλισμό Freeride και είναι αρκετά έμπειροι και προπονημένοι ώστε να ολοκληρώσουν ένα γύρο στον μεγάλο στίβο ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας.

Νέοι U17 open: Κάνει ένα γύρο (lap) στον μεγάλο στίβο και αφορά νέους κάτω των 17 ετών ανεξαρτήτως εξοπλισμού και φύλλου.

Μικρός στίβος (Ποντικός)

Freeride. Κάνει δύο γύρους (laps) στον μικρό στίβο και αφορά όσους είναι από 15 ετών και πάνω ανεξαρτήτως εξοπλισμού και φύλλου.

Freeride U15: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μικρό στίβο και αφορά παιδιά κάτω των 15 ετών ανεξαρτήτως εξοπλισμού και φύλλου.

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr