Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Σεμινάριο για την οδική ασφάλεια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Σεμινάριο για την οδική ασφάλεια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Σεμινάριο για την οδική ασφάλεια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

O Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου "Λεωνίδας Κωνσταντάρας" σε συνδυασμό με το σύλλογο διδασκόντων ευαισθητοποιείται σε ένα επίκαιρο θέμα, στο οποίο υποφέρουν αισθητά τα σχολεία της περιοχής  μας και είναι η ασφάλεια των δρόμων πέριξ των σχολικών μας κτηρίων καθώς και η οδική συμπεριφορά των διερχομένων αυτοκινήτων.  

Με τη βοήθεια του Ινστιτούτου Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»,  φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει σαν αποκλειστικό αντικείμενο την εκπαίδευση, την πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην πατρίδα μας, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:30-21:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας από τον κο Δημήτριο Χατζηδοπαυλάκη, υπεύθυνο κινητής μονάδας Ι.Ο.ΑΣ. "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ".

 

e-max.it: your social media marketing partner
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr