Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Εντατικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. στην πόλη μας για τυχόν παραβάσεις

Εντατικοί είναι καθημερινά οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να διαπιστωθούν τυχόν παραβάσεις πολιτών που δεν έχουν συμπληρωμένη την απαιτούμενη βεβαίωση εξόδου, λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. 

Online εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Αλλάζουν Σελίδα» σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας ακόμα κι αν είμαστε υποχρεωμένοι να #menoume_spiti. 

Ιατρικές συνταγές στο κινητό: Βήμα-βήμα η ψηφιακή συνταγογράφηση

Η κρίση με τον νέο κορωνοϊό και η μάχη για την αντιμετώπισή του έφερε πιο κοντά την ψηφιακή «συνταγή» με πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Aπό την Τρίτη και μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, gov.gr, τέθηκε σε δοκιμαστική λειτουργία η άυλη συνταγογράφηση των φαρμάκων.

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΑΚΝ/Αγίου Κοσμά, στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Αλίμου

Εθελοντική αιμοδοσία, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 2 Απριλίου από 09:00 έως και 14:00 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Μικροεντάσεις δημιουργήθηκαν στις τράπεζες του Πειραιά λόγω των συντάξεων και επενέβη η ομάδα ΔΙΑΣ – Στον Άλιμο η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη

Ήδη από το πρωί η κίνηση στα περισσότερα υποκαταστήματα τραπεζών, και κυρίως της «Εθνικής Τράπεζας», είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες ημέρες.

Κατεδαφίζονται άμεσα 450 κτίρια στο πρώην αεροδρόμιο – Ποια διατηρούνται

Μπουλντόζες για την άμεση κατεδάφιση 450 κτιρίων μπαίνουν στο Ελληνικό, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ), που συνεδρίασε υπό την προεδρεία του γενικού γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ε. Μπακογιάννη - γεγονός που «ανοίγει το δρόμο για την άμεση έναρξη των εργασιών της επένδυσης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υφυπουργός ΠΕΝ Δ. Οικονόμου.

Ερώτηση του βουλευτή Ιωάννη Καλλιάνου σχετικά με προβλεπόμενα επιδόματα  για τους εργαζόμενους της καθαριότητας των Δήμων

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Εργασίας, κατέθεσε ο Βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών Ιωάννης Καλλιάνος, σχετικά με τα βαρέα και ανθυγιεινά όλων των ειδικοτήτων των εργαζομένων στους δήμους που είναι επιφορτισμένοι με την καθαριότητα αυτή την περίοδο.

Το κείμενο – απάτη που φτάνει στο email ως δήθεν επιστολή της ΕΛΑΣ

Ένα κείμενο - μήνυμα, που αναπαράγεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, δίνει στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, τονίζοντας πως «είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και διακινείται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν– παραπλανήσουν τους πολίτες».

Σελίδα 1 από 1091