Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Δείτε τις ειδικότητες και τα τηλέφωνα για τα Δημοτικά Ιατρεία


Ξεκίνησαν ξανά τη λειτουργία τους τα Δημοτικά Ιατρεία Αλίμου
Από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 τα Δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία Αλίμου ξαναρχίζουν την πλήρη λειτουργία τους, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο. Τα ιατρεία στελεχωμένα από Εθελοντές Ιατρούς και ειδικούς Επιστήμονες.
Ειδικότερα, στα Δημοτικά Ιατρεία θα παρέχονται εφεξής εντελώς δωρεάν:

● Δράσεις πρόληψης για όλον τον πληθυσμό (μετρήσεις, ψηλαφίσεις, φθοριώσεις, ενημέρωση κ.λπ.),
● Βασική περίθαλψη για άπορους, άνεργους και ανασφάλιστους κατοίκους του Αλίμου (κατόπιν πιστοποίησης από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου) και
● Δωρεάν φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο που στεγάζεται στον ίδιο χώρο.
        Τα Δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία βρίσκονται στη λεωφόρο Καλαμακίου 72 και Ερεχθείου γωνία (2ος όροφος, πάνω από το Α΄ ΚΑΠΗ) και τα τηλέφωνα για ραντεβού είναι 210 9886947 και 210 9886950. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεργασία με το Κοινωνικό Μητροπολιτικό Ιατρείο στο Ελληνικό, ώστε να καλύπτονται και άλλες ιατρικές ειδικότητες.
        Η επιστημονική επιτροπή για την παρακολούθηση και το συντονισμό της λειτουργίας των Δημοτικών Κοινωνικών Ιατρείων αποτελείται από τους ιατρούς Χρήστο Στεφανάκη, Ράνια Ζαχαροπούλου, Γεώργιο Σακελλαρίου, Πάνο Τσικριπή και Νίκο Παγουλάτο.
        Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές Ιατρούς και Επιστήμονες που στελεχώνουν την προσπάθεια και αποτελούν υπόδειγμα προσφοράς στο συνάνθρωπο.Δείτε εδώ τις ημέρες και ώρες που δέχονται οι εθελοντές Ιατροί και Επιστήμονες: