Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το φθινόπωρο η επόμενη δράση «Βόλτα με τον σκύλο μου»

Το φθινόπωρο η επόμενη δράση «Βόλτα με τον σκύλο μου»

Μετά την πετυχημένη πρώτη διοργάνωση της ενημερωτικής δράσης «Βόλτα με τον σκύλο μου», έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την επόμενη συνάντηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του φθινοπώρου και η πιθανότερη διαδρομή είναι από το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων (Λ. Αλιμου 19) με πιθανή κατάληξη το πάρκο για σκύλους στο Λόφο Πανί. Αρχικά, είχε προταθεί η βόλτα να «καταλήξει» στην Πλατεία Καραϊσκάκη, όμως λόγω της μεγάλης απόστασης, τελικά δεν προτιμήθηκε.

Η δράση αποτελεί μία πρωτοβουλία του εκπαιδευτή σκύλων Θοδωρή Τριάντη (και ιδιοκτήτη του ΕΚΕΣ), της Μαρίας Μουτσάτσου – Προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλίμου ΣΑΖΑ και του Αντιδήμαρχου Εθελοντισμού Στέφανου Διαμαντή. Η ενημερωτική δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου, οι ιδιοκτήτες ενημερώθηκαν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, ενώ μοιράστηκαν και δωρεάν σακουλάκια για τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων μας κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

 

Τατιάνα Τζινιώλη