Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο Masaji μπορείς να κάνεις μασάζ με hot stones

Στο Masaji μπορείς να κάνεις μασάζ με hot stones

Το μασάζ με ζεστές πέτρες είναι μία μορφή μασάζ που πραγματοποιείται με μαλάξεις σώματος με ζεστές πέτρες.

Στον Άλιμο, μπορείς να κάνεις στο Masaji που βρίσκεται στη Λεωφόρο Καλαμακίου 10.

Πρόκειται για μία τεχνική που εφαρμόστηκε αρχικά από θεραπευτές της Χαβάης, τους Ινδιάνους αλλά και Έλληνες και Αιγύπτιους.

Τι αντιμετωπίζουμε με το μασάζ με ζεστές πέτρες;

Οι ζεστές πέτρες μπορούν να διατηρούν τη θερμότητά τους για πολύ ώρα και άρα χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν μία πλειάδα σωματικών και ψυχολογικών ενοχλήσεων. Ως τέτοιες θεωρούνται το έντονο στρες, η κατάθλιψη, η δυσμηνόρροια, η ισχιαλγία, οι βλάβες στο μυϊκό σύστημα, οι βλάβες στα οστά και στο κυκλοφορικό σύστημα. Επιπλέον, το μασάζ με ζεστές πέτρες βελτιώνει την εικόνα του δέρματος, καθώς το καθιστά πιο απαλό και ελαστικό.

Πώς γίνεται το μασάζ με ζεστές πέτρες;

Το μασάζ με τις θερμές πέτρες στο σώμα γίνεται με κινήσεις του Ayurvedic μασάζ. Οι πέτρες απελευθερώνουν αργά τη θερμότητά τους στις πάσχουσες περιοχές. Επί της ουσίας επιτυγχάνουμε εξισορρόπηση στη ροή της ενέργειας στο σώμα μας.

Η ιδιαιτερότητα  της συγκεκριμένης μορφής μασάζ έγκειται στο συγχρονισμό πολλών θεραπευτικών τεχνικών μασάζ με κύριο το Ayurvedic μασάζ. Οι κινήσεις εναλλάσσονται ρυθμικά με τις πέτρες, προσφέροντας χαλάρωση και ευχαρίστηση στο άτομο που την επέλεξε.

Οι πέτρες έχουν τις γεωμαγνητικές ιδιότητες του χαλκού και του σιδήρου. Έτσι, όταν θερμανθούν εκπέμπουν ενέργεια και δονήσεις. Θερμαίνονται σε νερό που βράζει στους 140ο C. Ενίοτε γίνεται εναλλαγή θερμών και ψυχρών πετρών, αναλόγως των περιπτώσεων. Οι πέτρες τοποθετούνται κατά μήκος της πλάτης. Το άτομο νιώθει αμέσως να αναζωογονείται και να ανακουφίζεται από μυϊκούς πόνους ή ισχιαλγίες, ενώ ταυτόχρονα, τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος.

 

  Masaji: Λ. Καλαμακίου 10, Άλιμος – 210 9858358