Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

3+1 βιβλία να πάρεις μαζί σου στις διακοπές

3+1 βιβλία να πάρεις μαζί σου στις διακοπές

Θάλασσα, παραλία, βιβλία. Αυτό είναι το τρίπτυχο της ευτυχίας για το καλοκαίρι.

Λίγο πριν φύγεις για τις παραλίες των νησιών, φρόντισε να βάλεις κάποιο από τα παρακάτω βιβλία στη βαλίτσα σου ως λογοτεχνική συντροφιά για την παραλία αλλά και τα καλοκαιρινά βράδια στο μπαλκόνι.

«Η ευγενής τέχνη του να τα γράφεις  όλα στο…!» του Mark Manson (Εκδ. Έσοπτρον) Ένας οδηγός αυτοβελτίωσης που δε μοιάζει με τους άλλους. Με έντονη δόση χιούμορ και σαρκασμού ο Μάρκ Μάνσον προσπαθεί να διορθώσει τις απατηλές προσδοκίες που έχουμε για τον κόσμο και τους ευατούς μας. Ένα βιβλίο που γρήγορα έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Τριλογία Manhattan της Τατιάνας Τζινιώλη (Εκδ. Πηγή): Η Αλιμιώτισσα Τατιάνα Τζινιώλη κυκλοφόρησε την πρώτη σύγχρονη ερωτική τριλογία στη χώρα μας. Τα βιβλία «Ένα Βράδυ», «Μετά τα Μεσάνυχτα» και «Πριν το Ξημέρωμα» θα σε ταξιδέψουν έως το Manhattan και μαζί με τους ήρωες θα ερωτευτείς και εσύ την πόλη μέσα από τα μάτια τους. Πρόκειται για τρεις αυτοτελείς ιστορίες έρωτα και πάθους.

«Η σκιά» του Βαγγέλη Γιαννίση (εκδ. Διόπτρα): Το πιο αναγνωρίσιμο όνομα της εγχώριας αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο Βαγγέλης Γιαννίσης κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το τέταρτο βιβλίο με τις περιπέτειες του επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη και παίρνοντάς μας από το χέρι μας ξεναγεί στα σκοτεινά μονοπάτια της Σουηδίας. Μαζί του, προσπαθούμε να εξιχνιάσουμε φόνους στο κρύο Έρεμπρο που έχουν έντονη επιρροή από τη Σκανδιναβική μυθολογία.

Τριλογία «Αγώνες Πείνας» (εκδ. Ψυχογιός): Μπορεί να μην είναι νέα κυκλοφορία, όμως τα βιβλία επανακυκλοφόρησαν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Το κινηματογραφικό franchise έσπασε τα ταμεία και τα βιβλία είναι ακόμη πιο «δυνατά», όπως πάντα άλλωστε. Η δυστοπία της Σούζαν Κόλινς και οι προσπάθειες της Κάτνις να επιβιώσει, έχει κάνει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο να γυρνούν μανιασμένα τις σελίδες για να δουν τι συμβαίνει παρακάτω.