Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Φροντίδα και συντήρηση για το αυτοκίνητό στην ΕΚΟ της γειτονιάς μας

Φροντίδα και συντήρηση για το αυτοκίνητό στην ΕΚΟ της γειτονιάς μας

Η ΕΚΟ της γειτονιάς μας, στην Λεωφόρο Καλαμακίου , είναι ένας χώρος που προσφέρει συνδυαστικές υπηρεσίες και προϊόντα για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια και πάντα σε οικονομικές τιμές.

Χρησιμοποιεί προϊόντα Polarchem, μια από τις καλύτερες μάρκες χημικών για επαγγελματικό πλύσιμο, παρέχοντας το τέλειο αποτέλεσμα για την προστασία του χρώματος, χάρις στον ενεργό αφρό με τον οποίο ψεκάζει.

Διαθέτει υπερσύγχρονο πλυντήριο (χωρίς να προκαλεί γρατζουνιές ) για πλύσιμο,  αφαίρεση στιγμάτων από ρετσίνι ή, χρώμα και κέρωμα διαρκείας, με την χρήση του αλοιφαδόρου της Rupes και την πλήρη σειρά των αλοιφών που δημιουργούν ένα αόρατο στρώμα προστασίας που διαρκεί. Αφαίρεση μικρογκρατζουνιών και θαμπάδα  χρώματος.

Έξτρα περιποίηση στο σαλόνι και το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου με βιολογικό καθαρισμό, είτε είναι δέρμα ή ύφασμα, δίνοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας την επαγγελματική σκούπα της Karcher και ειδικά προϊόντα, που κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται καινούργιο.

Και φυσικά, πάντα στις οικονομικές τιμές που είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο πρατήριο προσφέρει.

Πρατήριο ΕΚΟ Komis Oil: Λ. Καλαμακίου 69, Άλιμος