Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Σχολή Μπαλέτου Άντζελα Ρήγα: Τμήματα μπαλέτου, μοντέρνου, σύγχρονου για παιδιά από 3,5 ετών

Σχολή Μπαλέτου Άντζελα Ρήγα: Τμήματα μπαλέτου, μοντέρνου, σύγχρονου για παιδιά από 3,5 ετών

Η Σχολή Μπαλέτου Άντζελα Ρήγα λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2000 στην οδό Ασπροποτάμου 5 στο Άνω Καλαμάκι.

Στεγάζεται σε τριώροφο ειδικό κτίριο όπου κατασκευάστηκε βάση των αυστηρών προδιαγραφών του Υπουργείου Πολιτισμού για τις αναγνωρισμένες από το κράτος σχολές μπαλέτου και διαθέτει τρεις αίθουσες διδασκαλίας με ξύλινο πάτωμα σε δοκίδες, μπάρες, καθρέφτες καθώς και piano για την μουσική συνοδεία των μαθημάτων, αποδυτήρια, w.c.,ντουζ και εξόδους κινδύνου.

Οι άνετοι χώροι υποδοχής και το σαλόνι αναμονής σε εσωτερικό και εξωτερικό συνθέτουν ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φιλικό και προπάντων ασφαλές για τους μαθητές.

Στη  Σχολή διδάσκoνται κλασσικό μπαλέτο,μοντέρνο,σύγχρονο,hip-hop ,latin,ακολουθούνται τα Αγγλικά συστήματα της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού R.A.D. και της I.S.T.D  και τα μαθήματα απευθύνονται σε  παιδιά από 3,5 ετών.

H Σχολή είναι εγκεκριμένο κέντρο χορού από την Αγγλία. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους μαθητές μας ηλικίας 18 ετών να παρακολουθούν εκτός από πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα ώστε να αποκτήσουν το δίπλωμα DDE και να μπορούν να διδάξουν κλασσικό και μοντέρνο χορό I.S.T.D.

Κάθε καλοκαίρι οι καθηγητές μας συνοδεύουν τους μαθητές όπου θα ήθελαν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο χορό στο εξωτερικό, σε καλοκαιρινά σχολεία χορού (dance summer school) με πιό πρόσφατο το καλοκαιρινό σχολείο τον Ιούλιο 2018 στο Εδιμβούργο.

Οι εγγραφές για τα περισσότερα τμήματα για τη σχολική χρονιά 2018-2019 έχουν ολοκληρωθεί.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή στο www.angelariga.gr