Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Έκλεισε οριστικά ο Ε.Ν.Ο.Α – Το μήνυμα του Προέδρου

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, 10:25
Έκλεισε οριστικά ο Ε.Ν.Ο.Α – Το μήνυμα του Προέδρου

Καθώς δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση για τη μετεγκατάστασή του, λόγω της επερχόμενης ανάπλασης στο Ελληνικό, ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών που στεγάζεται στον Άγιο Κοσμά, έκλεισε οριστικά.

Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ήταν η διορία ώστε να βρεθεί μία λύση και να μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις, ωστόσο όλες οι προσπάθειες ήταν άκαρπες και έτσι, μετά από σχεδόν 50χρόνια λειτουργίας, ο Ε.Ν.Ο.Α έκλεισε προχθές.

Ο Πρόεδρος Ρότζερ ΓΚΑΤΤ, έγραψε στη σελίδα του Ομίλου:

Σήμερα μετά από 5 δεκαετίες δημιουργίας, αθλητισμού και πρωταθλητισμού, αναγκαστήκαμε να αφήσουμε το σπίτι, που μας φιλοξενούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο όμιλος μας χάρη στις επιτυχίες των αθλητών μας και την αγάπη και στήριξη των μελών μας, αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε παγκοσμίως.

Ειναι καθήκον μας λοιπόν να συνεχίσουμε το έργο των προγόνων μας.
Ας ενωθούμε όλοι και ας κοιτάξουμε το μέλλον, μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, ώστε να αφήσουμε και εμείς κατι πίσω να βρουν οι νεότεροι.

Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας στην προσπάθεια να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας, τους αθλητές μας και τα χαρακτηριστικά αυτά που μας κάνουν όλους να νοιώθουμε μια οικογένεια. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες εξελίξεις.

Ροτζερ ΓΚΑΤΤ

Προεδρος ΕΝΟΑ

 

Ο Όμιλος λειτουργεί στο συγκεκριμένο σημείο από το 1965 και παραχωρήθηκε από το ελληνικό κράτος ως αναγνώριση της προσφοράς του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αλεξάνδρειας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του στη Διοίκηση του Ελληνικού Ναυτικού, όταν δεν υπήρχε κράτος επί Κατοχής. Δεν πρόκειται λοιπόν για έναν απλό αθλητικό όμιλο αλλά για έναν ιστορικής σημασίας όμιλο.

Τι διάβασαν περισσότερο οι Αλιμιώτες;
 

Συμβαίνει τώρα: Τρίτο τηλεφώνημα για βόμβα σε κατάστημα της Αγοράς Θουκυδίδου

12 Δεκεμβρίου, 09:31

Ακόμη ένα τηλεφώνημα για βόμβα σε γνωστό, κλειστό, κατάστημα της Αγοράς της Θουκυδίδου, δέχθηκε πριν λίγη ώρα η αστυνομία.

 
 

Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του «Ομήρου»

7 Δεκεμβρίου, 20:45

Πραγματοποιήθηκαν λίγο μετά τις 19:00 τα επίσημα αποκαλυπτήρια του γλυπτού που κοσμεί πλέον τον κυκλικό κόμβο της Λ. Ιωνίας.

 
 

Το Christmas Fantasy, το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο του Ελληνικού, ανοίγει σήμερα τις πόρτες του

7 Δεκεμβρίου, 06:15

Το χριστουγεννιάτικο χωριό Christmas Fantasy Fun Park and Theater ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει για να γιορτάσετε φέτος τα πιο μαγικά Χριστούγεννα.

 
 

Re–Mallia: Το νέο αντρικό κομμωτήριο του Αλίμου

7 Δεκεμβρίου, 08:38

Τι χρειάζεται ένας άντρας για να βγαίνει πάντα περιποιημένος και «στην τρίχα» έξω; Τα μαλλιά αλλά και τα μούσια, το trend των τελευταίων ετών, είναι από εκείνα που κανένας άντρας δεν εμπιστεύεται όπου κι όπου.

 
 

Όσα θες να ξέρεις για το καρουζέλ που θα στηθεί στην Πλατεία Καραϊσκάκη

11 Δεκεμβρίου, 08:01

Μπορεί ο Άλιμος να μετατρέπεται σε μία μεγάλη Παραμυθούπολη τα τελευταία 4 χρόνια, όμως για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε καρουζέλ στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

 
 

Τι είναι το Alimos Express που θα στηθεί στην Αγορά Θουκυδίδου

10 Δεκεμβρίου, 08:00

Το Alimos Express είναι το «καμάρι» της φετινής Παραμυθούπολης.

 
 

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αλίμου

7 Δεκεμβρίου, 08:05

Τροχαίο ατύχημα έγινε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 23:00, στην Λεωφόρο Αλίμου, στο ύψος του καταστήματος «Διάφανο».

 
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παραμυθούπολης Αλίμου

9 Δεκεμβρίου, 14:10

Ο Άλιμος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μετατρέπεται σε Παραμυθούπολη.

 
 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην Ilen Fashion

8 Δεκεμβρίου, 09:00

Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνει η Ilen Fashion.

 
 

Οικογενειακός γιατρός: Οσοι δεν δηλώσουν χάνουν τη δυνατότητα προληπτικού ελέγχου

8 Δεκεμβρίου, 08:30

Από την 1η Ιανουαρίου 2019 λαμβάνει υποχρεωτική μορφή για όλους ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού, ωστόσο πολλοί πολίτες δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στο σύστημα.