Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Παρατείνονται έως το τέλος Οκτωβρίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή – Η επιστολή του Δημάρχου Αλίμου

Παρατείνονται έως το τέλος Οκτωβρίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή – Η επιστολή του Δημάρχου Αλίμου

Ακόμη μία παράταση για την ταλαιπωρία των οδηγών, καθώς οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της Λ. Καλαμακίου, θα ισχύουν έως και τις 27 Οκτωβρίου.

Αρχικά, οι ρυθμίσεις θα ίσχυαν έως τις 25 Αυγούστου, στη συνέχεια πήραν παράταση έως τις 9 Οκτωβρίου, και χθες ανακοινώθηκε πως θα συνεχίσουν έως και τις 27 Οκτωβρίου.

Οι εργασίες για την κατασκευή της πεζογέφυρας έχουν δημιουργήσει αυτούς τους μήνες ένα τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη μας, αφού πολλές φορές – ιδίως τις ώρες αιχμής- η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινά από το πρώην αεροδρόμιο.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να δοθεί τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία.

Η επιστολή:

Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού εγγράφου σας, για την παράταση ισχύος της με αρ. 16846/13.06.18 Αστυνομικής Απόφασης μέχρι και την 27.10.2018, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της πεζογέφυρας επί της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της Λ. Καλαμακίου στον Δήμο Αλίμου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών.

Η παραπάνω λωρίδα παραμένει κλειστή για περισσότερους από τέσσερις (4)  μήνες και καθημερινά βιώνουμε αλλά και γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων αλλά και καταγγελιών για την εκτεταμένη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή.

Σημειώνουμε δε ότι στους ραδιοφωνικούς σταθμούς αναφέρεται καθημερινά κάθε πρωί ως σημείο που παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων, στην περιοχή του λεκανοπεδίου.

Παρακαλούμε για την άμεση απόδοση της λωρίδας στην κυκλοφορία.