Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

The E.G Body Project: Βάλε το personal training στη ζωή σου

The E.G Body Project: Βάλε το personal training στη ζωή σου

Αν σκέφτεσαι πως θες φέτος να ξεκινήσεις γυμναστική για να βελτιώσεις τη στάση του σώματός σου, να ανακουφιστείς από χρόνιους μυϊκούς πόνους ή αν απλά είσαι οπαδός του «νους υγιής εν σώματι υγιεί», τότε το The E.G Body Project είναι ο προορισμός σου.

H Ελένη Γεροντή θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου μέσα από εντατική άσκηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου. Κάθε φορά θα σε περιμένει ένα διαφορετικό πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο στο σώμα σου, τις αντοχές και τις ανάγκες σου. Μπορείς να ενταχθεί σε ολιγομελή τμήματα που ξεκινούν από τις 07:30 το πρωί έως και τις 20:30, ή να κάνεις το δικό σου session personal training.

Έχοντας ως βάση το TRX (ή όπως είναι ολόκληρη η ονομασία του Total body Resistance Exercise), θα γυμνάσεις όλες τις μυικές ομάδες του σώματος, ενώ οι μεταβαλλόμενες ασκήσεις και οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωσή του, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους.

Επιπλέον, το  μηχάνημα functional είναι η νέα, υπερσύγχρονη, προσθήκη του χώρου εκγύμνασης που θα σε «ιδρώσει» και θα σε σφίξει.

The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout Transformation

Αριστοτέλους 36, Άλιμος -  697 322 9136 και 211 4073464