Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τραγωδία με τον  62χρονο που παρέσυρε το Τραμ: Έτσι έσωσε την 9χρονη βαφτιστήρα του

Τραγωδία με τον  62χρονο που παρέσυρε το Τραμ: Έτσι έσωσε την 9χρονη βαφτιστήρα του

Η είδηση πως το τραμ παρέσυρε και σκότωσε έναν 62χρονο άνδρα στο Καλαμάκι, κάνει τον γύρο του διαδικτύου -αλλά και του Αλίμου- ήδη από την Πέμπτη που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Λίγο μετά τις 13:00, ο άνδρας και η 9χρονη βαφτιστήρα του επιχείρησαν να περάσουν τις γραμμές του Τραμ ώστε να πάνε στην παραλία. Ο άνδρας είδε τελευταία στιγμή τον συρμό, ο οποίος δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα τον τραγικό απολογισμό μία ανθρώπινης ζωής. Η δημοσιογράφος του Alpha, Ελένη Λαζάρου, μετέδωσε το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αναφέροντας:

«Περνούσαν τις γραμμές όταν ο άνδρας χτυπήθηκε από το Τραμ και τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κρατούσε από το χέρι το 9χρονο κορίτσι. Δεν είχε αντιληφθεί το Τραμ και όταν το έκανε ήταν πολύ αργά για εκείνον. Τότε επιστράτευσε όλες του τις δυνάμεις και έσπρωξε το κοριτσάκι, το οποίο πετάχτηκε από τις γραμμές και σώθηκε η ζωή του. Εμφανώς ταραγμένος ο μηχανοδηγός έδωσε κατάθεση στην Τροχαία και δήλωσε πως ενώ τους είχε δει, δεν ήταν σίγουρος πως θα περάσει μέσα από τις γραμμές. Ελάττωσε ταχύτητα αλλά δεν μπόρεσε να τον αποφύγει,  με αποτέλεσμα ο άνδρας να χτυπήσει το κεφάλι του πάνω σε μία από τις κολώνες από τις οποίες περνά το ρεύμα και τελικά να χάσει τη ζωή του».