Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

«Έφυγε» ο Σπύρος Βαρυπάτης

«Έφυγε» ο Σπύρος Βαρυπάτης

«Έφυγε» από τη ζωή, ο Αλιμιώτης Σπύρος Βαρυπάτης.

Είχε καταγωγή από τα Κύθηρα και διετέλεσε πρόεδρος του οικοδομικού συνεταιρισμού Κυθηρίων Αλίμου αλλά και επίτροπος στον Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας. Ήταν γνωστός αλλά κα ιδιαίτερα αγαπητός στον Άλιμο.

Την είδηση δημοσιοποίησε ο Μανώλης Μιχαλέτος μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο οποίος έγραψε: «Έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή ένας καλός φίλος ένας άρχοντας ο Σπύρος Βαρυπατης.
Κυθηριος, πρόεδρος του οικοδομικου συνεταιρισμού κυθηριων Αλίμου, του συλλόγου της περιοχής μας, επίτροπος στην Παναγία τη Μυρτιδιωτισσα. Ένας άνθρωπος της προσφοράς που τόσα πρόσφερε και στον Αλιμο.  Την Τρίτη στο Τσιριγο θα είμαστε όλοι εκεί να τον αποχαιρετισουμε. Αντίο Σπύρο μας Τσιριγωτη, Αλιμιωτη, άρχοντα της περιοχής Κυθηριων. Κρατάω ως φυλαχτό ότι μου είπες πριν λίγες μέρες από το τηλέφωνο».

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στα Κύθηρα.

Ο Σπύρος Βαρυπάτης είχε υπηρετήσει και την ομάδα του Α.Σ Παπάγου για πολλές δεκαετίες και η ομάδα με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλληπητήριά της προς τα μέλη της οικογένειας του:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει με μεγάλη οδύνη το θάνατο του ιστορικού στελέχους του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, Σπύρου Βαρυπατη. Ο θανων υπηρέτησε τον Α.Σ. Παπαγου για πάνω από πενήντα χρόνια με ανιδιοτέλεια, περνώντας από όλες τις θέσεις και ζώντας ως ενεργός παράγοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομαδας σε όλα τα τμήματα. Ο Σπύρος Βαρυπατης με την ακούραστη παρουσία στα γήπεδα και το μειλίχιο χαρακτήρα του, κέρδισε την αγαπη και τη συμπάθεια εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών.

Οι αστείρευτες γνώσεις του τον ανέδειξαν μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων που υπηρέτησαν τον ελληνικό αθλητισμό. Η απώλεια του αγαπημένου μας Σπύρου για την οικογένεια του ΑΣ Παπαγου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ταυτόχρονα παρακαταθήκη ώστε να συνεχίσουμε το έργο που αυτός ξεκίνησε εδώ και δεκαετίες. Το Δ.Σ., τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Μινα, στα δυο του παιδιά Αλεξάνδρα και Γιάννη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του».