Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Bolivar: Η εξωτική γωνιά του Αλίμου

Bolivar: Η εξωτική γωνιά του Αλίμου

Το Bolivar αποτελεί εδώ και χρόνια έναν must προορισμό, τόσο για τους Αλιμιώτες, όσο και για τους Αθηναίους.

Το Bolivar είναι κατασκευασμένο από ξύλο και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον με το οποίο εναρμονίζεται. Ο κήπος του και οι δεκάδες φοίνικες συνιστούν μία ανάσα δροσιάς στην καρδιά της πόλης μας. Σκοπός των επιχειρηματιών ήταν και  είναι η αναβάθμιση της οργανωμένης παραλίας που παραμένει πεντακάθαρη σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του Bolivar. Έτσι, δίνεται η αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε εξωτικό νησί, περιβαλλόμενοι από το ευγενέστατο προσωπικό με το ζεστό χαμόγελο και απολαμβάνοντας εύγεστα κοκτέιλ σε μία πολιτισμένη και ασφαλή ατμόσφαιρα. Κάπως έτσι η πόλη γίνεται ελαφρύτερη.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στη  γαστρονομική ποικιλία του Bolivar. Εδώ παντρεύεται η ποιότητα με την ποσότητα. Πρόκειται για μία πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων, την οποία επιμελούνται έμπειροι chefs και επαγγελματίες της εστίασης. Παραδοσιακή και διεθνής κουζίνα την οποία μπορεί να απολαύσει κανείς σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο, καλά κρυμμένο από το πλήθος αλλά σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Αναπόσπαστο τμήμα της διασκέδασης αποτελεί η μουσική. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας ακούμε μουσική και το Bolivar επενδύει στην καλή μουσική με την ευρύτερη σημασία του όρου. Τις νύχτες μεταμορφώνεται σε club και μουσική σκηνή με προσκεκλημένους τους δημοφιλέστερους djs της διεθνούς και εγχώριας σκηνής αποδεικνύοντας τα γρήγορα αντανακλαστικά των επιχειρηματιών που μετατρέπουν την πόλη μας σε κορυφαίο προορισμό της χορευτικής ηλεκτρονικής –και όχι μόνο- μουσικής.

Το Bolivar Beach Bar βρίσκεται στην πόλη μας για να προσφέρει απόλαυση, σε προσιτές τιμές. Ανεβάζει τον πήχη ψηλά αποδεικνύοντας την έντονη προσήλωση στον στόχο του που είναι να μετατρέψει τις διακοπές μας σε μοναδική εμπειρία.