Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

ΣΑΖΑ Αλίμου: Η ιστορία του Μάιλο και πως μπορείς να βοηθήσεις

ΣΑΖΑ Αλίμου: Η ιστορία του Μάιλο και πως μπορείς να βοηθήσεις

Η φιλοζωική σελίδα του Αλίμου, ΣΑΖΑ, μας λέει την ιστορία του Μάιλο. Ενός γατούλη που βρέθηκε άσχημα χτυπημένο έξω από το γήπεδο τένις του Αλίμου.

Η Μυρτώ Ταγαρη που τον βρήκε, τον βοήθησε και τον πήγε σε κτηνίατρο ώστε να γίνουν οι επεμβάσεις που χρειάζονταν. Καθώς τα έξοδα είναι πολλά για τις θεραπείες, αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ας στείλει προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του ΣΑΖΑ.

Η ανάρτηση:

Ο Μαιλο είναι ένας γατούλης που βρέθηκε έξω από γήπεδο τένις στα όρια Αλίμου Αργυρούπολης, με πολύ άσχημα χτυπημένο το ποδαράκι του. Είχε μείνει πολύ καιρό κρυμμένος στους θάμνους και έτσι το πόδι του κακοφόρμησε και παράλληλα δημιουργήθηκαν και άλλες πληγές στο σώμα του από το σύρσιμο στο έδαφος.
Είχε την τύχη να αναλάβει την φροντίδα του η Myrto Tagari η οποία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον σώσει. Εγιναν επεμβάσεις στο ποδαράκι του αλλά χρειάζεται καθημερινή ιατρική φροντίδα και φάρμακα .
Το γατάκι δείχνει ότι θέλει να ζήσει και πρέπει να το βοηθήσουμε να τα καταφέρει!!!
Παρακαλούμε όποιος μπορεί να βοηθήσει τον Μαίλο να επιβιώσει και να συνέλθει απο την περιπέτεια του στηρίζοντας οικονομικά μέρος των θεραπειών του να στείλει μήνυμα στη Φιλοζωική σελίδα Αλίμου ΣΑΖΑ.