Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το πρώτο κέντρο αντιμετώπισης ψείρας με 100% φυσικό τρόπο στην Ελλάδα βρίσκεται στον Άλιμο

Το πρώτο κέντρο αντιμετώπισης ψείρας με 100% φυσικό τρόπο στην Ελλάδα βρίσκεται στον Άλιμο

Το πρώτο κέντρο αντιμετώπισης ψείρας την Ελλάδα είναι το «Lice Busters», το οποίο λειτουργεί από το 2016.

Το προσωπικό έχει εμπειρία στην περιποίηση μαλλιών πάνω από 18 χρόνια. Η ομάδα είναι άρτια εκπαιδευμένη και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν έχουν επιλεχθεί προσεκτικά για να έχουν την καλύτερη προσέγγιση, τόσο στα παιδιά όσο και τους γονείς. Στο «Lice Busters» δεν σκοτώνουν τις ψείρες και τα αυγά τους, καθώς δεν χρησιμοποιούνται φάρμακα, εντομοαπωθητικά και άλλες χημικές ουσίες. Τις απομακρύνουν από τα μαλλιά μέχρι και την τελευταία, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που ανάπτυξε το «Lice Busters».

Εγγυημένο αποτέλεσμα σε μία μόνο επίσκεψη και εγγύηση 15 ημερών

Η έμπειρη ομάδα του «Lice Busters» μετά από εκτενή μελέτη και έρευνα, ανέπτυξε τη μοναδική μέθοδο «τρίχα-τρίχα». Χρησιμοποιώντας μόνο αιθέρια έλαια και ειδικές μαλακτικές κρέμες με ουδέτερο pH, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να προκαλούν ασφυξία στα παράσιτα, τα αφαιρούν με την τεχνική.

Το «Lice Busters» ήρθαν για να λύσουν το πρόβλημα και να σας απαλλάξουν από τα απεχθή παράσιτα χωρίς τη χρήση χημικών. Οι θεραπείες εφαρμόζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία, τόσο στο παιδί όσο και τους γονείς, όταν αυτό απαιτείται. Ο καθαρισμός διαρκεί περίπου 2 ώρες ανάλογα με τον βαθμό φθειρίασης και το μήκος των μαλλιών του κάθε παιδιού.  Ο έλεγχος σε όλη την οικογένεια είναι υποχρεωτικός πριν από την εφαρμογή της θεραπείας. Η απομάκρυνση των ψειρών και των κόνιδων γίνεται σε μία μόνο επίσκεψη. Παράλληλα, δίνονται και οδηγίες σε παιδιά και γονείς μετά από κάθε θεραπεία ώστε να διατηρήσουν το τριχωτό της κεφαλής τους για πάντα ελεύθερο.

Τα 4 στάδια απομάκρυνσης

Έλεγχος/διάγνωση -Απομάκρυνση – Λούσιμο – Πρέσα Ατμού

 

Το Lice Busters βρίσκεται Λυσικράτους 47 στο Καλαμάκι και το τηλέφωνο είναι 210 9801896 Λειτουργεί αποκλειστικά με ραντεβού.