Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Οι μαθητές/τριες του Αλίμου που διακρίθηκαν στον μαθητικό διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ»

Οι μαθητές/τριες του Αλίμου που διακρίθηκαν στον μαθητικό διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ»

Στον μαθητικό διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, διακρίθηκαν αρκετοί μαθητές από τα σχολεία του Αλίμου. Στον διαγωνισμό 2019-2020 συμμετείχαν μαθητές από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας .

Από τη Β’ Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Αλίμου διακρίθηκαν οι: Βήτας Γεώργιος, Κόλλια Μαρία-Γεωργία, Κοντολάμπαδος Γεώργιος, Μαγειροπούλου Αμαλία και Ριζάϊ Φρέντα.

Από το 4ο Γυμνασίου Αλίμου ξεχώρισαν οι Καραφύλλη Ολυμπία και Καραφύλλη Κατερίνα, από το Μουσικό Γυμνάσιο Αλίμου η Χριστίνα Πορφύρη, Φραντζεσκάκης Άγγελος και Παρνασσάς Νικόλαος,  από το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου ο Γκογιαννος Γιώργος,

Από την Γ Γυμνασίου διακρίθηκαν από το Μουσικό Γυμνάσιο Αλίμου ο Σκούπας Ανδρέας, από το 4ο Γυμνασίου Αλίμου οι Καραφύλλη Ολυμπία και Καραφύλλη Κατερίνα, Από το 3ο Γυμνάσιο Αλίμου η Χρονοπούλου Ειρήνη.

Από τα Λύκεια του Αλίμου, ξεχώρισαν οι:

Από το Μουσικό Σχολείο ο Ορφέας Γαζής από το 2ο Λύκειο ο Γιώργος Λιούτας, Από τη Β’ Λυκείου η Ιωάννα Λαζαράκου από το 4ο Λύκειο Αλίμου και Φλωρόπουλος Χριστόφορος, από το 2ο Λύκειο Αλίμου ο Πουγκιαλης Χάρης,

Στη Γ’ Λυκείου από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, ξεχώρισε ο Χαϊμούρδας Νικόλαος.