Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

«Σεβαστείτε μας ως ανθρώπους»: Η εξομολόγηση ενός Αλιμιώτη που δουλεύει σε σούπερ μάρκετ

«Σεβαστείτε μας ως ανθρώπους»: Η εξομολόγηση ενός Αλιμιώτη που δουλεύει σε σούπερ μάρκετ

Με μία ανάρτησή του ο Στράτος Δασκαλάκης, συγκλονίζει.

Ο Αλιμιώτης ζει και εργάζεται στον Άλιμο, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Χθες, ήταν η πρώτη από τις τέσσερις Κυριακές που τα σούπερ μάρκετ έμειναν ανοιχτά προκειμένου να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πολίτες. Στην Κυριακάτικη λειτουργία τους έρχεται να προστεθεί και το διευρυμένο ωράριό τους.

Στο group του Facebook «Αγαπώ τον Άλιμο» μοιράστηκε τη δική του εμπειρία από χθες και κάνει έκκληση να σεβαστούμε όσους εργάζονται σκληρά αυτές τις ημέρες.

Η ανάρτηση:

Πηγαίνοντας σήμερα στη δουλειά ήξερα ότι κάποιο κόσμο θα έχει . Αυτό όμως που έγινε δεν το είχα φανταστεί . Θα σταθώ στα λόγια του διευθυντή μου , ούτε την Κυριακή των Χριστουγέννων δεν κάναμε τέτοια ποσά . Πελάτης περίμενε έξω από το μαγαζί , έκανε παρατήρηση σε συνάδελφό γιατί δεν ανοίξαμε 8 , ένας άλλος στο ταμείο χαριτολογώντας είπε στην ταμεία , τι περνάτε και εσείς κανονικά θα έπρεπε να ανοίγουν 2 φορές την εβδομάδα αδειάζοντας το γεμάτο καρότσι του με την συνάδελφο να του απαντάει ευγενικά μου κάνετε πλάκα . Περιττό να αναφέρω ότι πέντε παρά δέκα ακόμα έμπαινε κόσμος . Η ουρά δε στα ταμεία την ώρα που εμείς οι << τυχεροί >> φεύγαμε γιατί δυστυχώς ο ταμίας πάντα πρέπει να εξυπηρετήσει και τον τελευταίο πελάτη πριν κλείσει ήταν 5 καρότσια . Συνεπώς δεν τελείωσε όπως όλοι μας . Το πιο ωραίο έγινε την ώρα που πάω να μπω στο αυτοκίνητο σταματάει δίπλα ένα αμάξι με ένα ζευγάρι ( 5.10 ) και με ρωτάει είναι ανοιχτό το σούπερ ?
Φυσικά υπήρχαν άνθρωποι που από τη στάση τους έδειχναν ότι ήρθαν καθαρά για βόλτα , άλλοι που δεν τηρούσαν καν τα μέτρα προστασίας ( μάσκα και γάντια ) . Αναρωτιέμαι αν πραγματικά όλοι είχαν ανάγκη για ψώνια , αν γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρουμε ή απλά δεν έχουν συναίσθηση του τι συμβαίνει ! Το κράτος προνόησε να αφήσει ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ όχι για αναψυχή αλλά για να διευκολύνει την κατάσταση . Αγαπητέ καταναλωτή , είμαστε 7 φορές την εβδομάδα για την δική σου ανάγκη εκεί . Με ρίσκο την δική μας υγεία να σε εξυπηρετήσουμε . Το μόνο που σου ζητάμε είναι να μας σεβαστείς ως ανθρώπους . Ειλικρινά ένιωσα άσχημα την ώρα που εγώ έφευγα να βλέπω συναδέλφους να δουλεύουν ακόμα ενώ δεν θα έπρεπε , χωρίς κάποιο κέρδος για εκείνους , άπλα επειδή δεν μπόρεσαν κάποιοι να θυμηθούν ότι και αύριο 7 το πρωί θα είμαστε εκεί για να τους εξυπηρετήσουμε με χαμόγελο ...
Αυτή την περίοδο για να τα καταφέρουμε πρέπει να βοηθήσουμε όλοι δεν αρκούν οι μερικοί !
Μένουμε σπίτι 🙏🙏🙏
Καλό απόγευμα .