Πλέον, μπορούμε και στον Άλιμο να κάνουμε τα ψώνια μας ηλεκτρονικά στον «Σκλαβενίτη» μέσω του e-food.gr.
Μετά την πιλοτική εφαρμογή στην περιοχή του Περιστερίου με την οποία ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα περίπου, τώρα η συνεργασία του Σκλαβενίτη με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-food, επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές.
H μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει στην πλατφόρμα του e-food, περίπου 2,500 κωδικούς προϊόντων και υπόσχεται παράδοση αυθημερόν.
Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται μόνο online μέσω κάρτας. Η παράδοση είναι δωρεάν και εφόσον πραγματοποιηθεί έως τις 16:00, γίνεται την ίδια ημέρα ενώ μετά τις 16:00, γίνεται την επόμενη ημέρα. Διαθέσιμη και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.
Το σούπερ μάρκετ εξυπηρετεί: Άλιμο, Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Χαϊδάρι, Αμπελόκηπους, Ίλιον, Χαλάνδρι. Καθημερινά όμως, προστίθενται κι άλλες περιοχές στη λίστα του.
