Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Γνωστοί αντιεξουσιαστές ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για επίθεση σε Σούπερ Μάρκετ στον Άλιμο

Γνωστοί αντιεξουσιαστές ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για επίθεση σε Σούπερ Μάρκετ στον Άλιμο

Οι δύο άνδρες φαίνεται να ταυτοποιήθηκαν από βιντεοληπτικό υλικό αλλά και από μαρτυρία που είδε το όχημα διαφυγής.

Δύο -γνωστοί στις Αρχές- αντιεξουσιαστές ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για επίθεση και εκτεταμένες φθορές με βαριοπούλες σε σούπερ μάρκετ στον Άλιμο. Πρόκειται για δύο άνδρες, 30 και 27 χρόνων, με τον πρώτο, σύμφωνα με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας που σχημάτισαν την δικογραφία, να διατηρεί στενές επαφές με τον πρωταγωνιστή ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς στην Πεύκη στις 18 Μαΐου 2011, όπου είχε τραυματιστεί και ο ίδιος.

Οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα ξημερώματα της 6ης Μαίου 2020, είχαν επιτεθεί στο σούπερ μάρκετ στον Άλιμο, ενώ ταυτόχρονα είχαν σημειωθεί δύο αντίστοιχες επιθέσεις σε σούπερ μάρκετ της ίδιας αλυσίδας στο Ίλιον.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να ταυτοποιήθηκαν από βιντεοληπτικό υλικό αλλά και από μαρτυρία που είδε το όχημα διαφυγής, το οποίο ήταν ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνες σε φιλικά σπίτια όπου διέμεναν.

Τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας επισημαίνουν πως για αυτές τις επιθέσεις υπήρξε ανάληψη ευθύνης για τις δύο από τις τρεις επιθέσεις, χωρίς να προσδιορίζονται οι περιοχές που έγιναν.