Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Συνεχίζεται η αντικατάσταση των στύλων φωτεινής σηματοδότησης

Συνεχίζεται η αντικατάσταση των στύλων φωτεινής σηματοδότησης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η αντικατάσταση των στύλων φωτεινής σηματοδότησης κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει αναλάβει να αντικαταστήσει τους υφιστάμενους σηματοδότες με νεότερους, τεχνολογίας LED.

Ήδη από τον Νοέμβριο εκτελούνται οι σχετικές εργασίες και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Ποσειδώνος και οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Η ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Δήμητρας Νάνου:

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό - βελτίωση των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης σε κόμβους κείμενους κατά μήκος των κεντρικών οδικών αξόνων της Αττικής, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων που έχει δώσει ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης και υπό την επίβλεψη της Διευθύνουσας Υπηρεσίας #ΔΙΔΙΜΥ.

Ο εκσυγχρονισμός περιλαμβάνει την αντικατάσταση (α) των υφιστάμενων ιστών φωτεινής σηματοδότησης με γαλβανισμένους ιστούς και (β) των υφιστάμενων σηματοδοτών με σηματοδότες LED χαμηλής τάσης.

Από τον Νοέμβριο 2020 εκτελείται η αντικατάσταση των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης κατά μήκος της Λεωφ. Ποσειδώνος.

Παραλλήλως, «ανακαινίζεται» η βαφή των ευρισκομένων σε καλή κατάσταση υφιστάμενων απλών ιστών αλλά και ιστών με βραχίονα (απόξεση, έλεγχος τυχόν διάβρωσης, βαφή με διπλή στρώση αντισκωριακού υποστρώματος και τελική βαφή με υλικά κατάλληλης αντοχής σε UV ακτινοβολία). Οι εν λόγω εργασίες βαφής έχουν ήδη ολοκληρωθεί στις Λεωφ. Συγγρού και Θησέως (Καλλιθέα).