Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Φωτογραφία απο τη διοργάνωση του 2019

Σπάνια αυτοκίνητα και κλασικές μοτοσικλέτες έρχονται τον Σεπτέμβριο στην παραλία Αλίμου

Σπάνια αυτοκίνητα και κλασικές μοτοσικλέτες θα «πάρουν τη θέση τους» στην παραλία Αλίμου, δύο Κυριακές του Σεπτέμβρη.

Η υπαίθρια έκθεση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών επιστρέφει δριμύτερη. Πέρυσι, δεν διεξάχθηκε λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Τις δύο Κυριακές του Σεπτεμβρίου (12 &19) ο πεζόδρομος της παραλίας μας γεμίζει κλασικά κομμάτια και από τις 14:30 έως και 19:30 θα μπορούμε να τα απολαύσουμε. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:

Οι δύο θεαματικές, ψυχαγωγικές αλλά και ταυτόχρονα πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν έγιναν πέρυσι, λόγω της πανδημίας, προγραμματίστηκαν για τις 12 και 19 Σεπτεμβρίου φέτος.

Το Alimos Classic Car Sunday 2, η εντυπωσιακή αυτή υπαίθρια έκθεση κλασικών αυτοκινήτων όχι απλώς επιστρέφει με νέα/παλιά εκθέματα, αλλά απλώνεται και στον κόσμο της κλασικής μοτοσικλέτας!

Έτσι, στον μαγευτικό πεζόδρομο της παραλίας μας, πλάι στη θάλασσα, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη διοργανώνει το δεύτερο ACCS, μεγαλύτερο και πιο πλούσιο από το πρώτο, με περισσότερα και σπανιότερα αυτοκίνητα και την κατηγορία Power Cars, με θηρία της αμερικάνικης βιομηχανίας. Η ιστορία του αυτοκινήτου σε τέσσερις τροχούς και κάπου 150 πανάκριβα και εκπληκτικά συντηρημένα μοντέλα που, παρά την ηλικία τους, συναγωνίζονται επικίνδυνα τα σύγχρονα του εμπορίου!

Την επόμενη Κυριακή, στις 19/9, ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, διοργανώνει την πρώτη Alimos Classic Motorbike Sunday και τόσο οι φανατικοί του είδους, όσο και οι απλώς περίεργοι, θα βρεθούν κοντά σε πάνω από 100 δείγματα «μηχανών» μεγάλης ηλικίας αλλά και μεγάλου... κυβισμού. Από την ταπεινή Vespa μέχρι την αλαζονική Harley, όλο το φάσμα θα απλωθεί, μέσα σε rock'n'roll και classic rock, για 5 ώρες στον πεζόδρομο.

Η είσοδος για το κοινό, από τις 14:30 το μεσημέρι μέχρι τις 19:30 το απόγευμα είναι φυσικά δωρεάν και για τις δύο Κυριακές!

 

Φωτογραφία απο τη διοργάνωση του 2019