Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Δύο δυνατές μεταγραφές για τον Ολυμπιακό Αλίμου

Δύο δυνατές μεταγραφές για τον Ολυμπιακό Αλίμου

Σε δύο σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Ολυμπιακός Αλίμου.

Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου και η Μαρία Λάζαρη πήραν μεταγραφή για τη νεοσύστατη ομάδα της πόλης μας.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Για την τερματοφύλακα Μαρία Λάζαρη

Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού Αλίμου ανακοινώνει την απόκτηση της Μαρίας Λάζαρη για τα επόμενα 3 χρόνια.
Η 19χρονη τερματοφύλακας έρχεται στον Άλιμο με στόχο να συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθειά μας να ξεχωρίσουμε στην Α2 κατηγορία γυναικών την ερχόμενη σεζόν και να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που θα κρατήσει στον χρόνο.
Η Μαρία Λάζαρη διακρίθηκε τα προηγούμενα χρόνια υπερασπιζόμενη τα γκολπόστ του Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της να είναι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος υδατοσφαίρισης γυναικών τη σεζόν 2019 - 2020.
Η ταλαντούχα πορτιέρε έχει επίσης αξιοσημείωτη παρουσία στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Για τη Μαργαρίτα Μπιτσάκου

Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού Αλίμου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας Μαργαρίτας Μπιτσάκου για τα επόμενα 3 χρόνια.
Η νεαρή φουνταριστή, γεννημένη το 2002, αποτελεί την τρίτη παίκτρια που εντάσσεται στο ρόστερ της νεοσύστατης ομάδας. Το ταλέντο της αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό όπλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Αλίμου να ξεχωρίσει στην Α2 κατηγορία γυναικών.
Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου διακρίθηκε με την παρουσία της αγωνιζόμενη στη ΝΕ Πατρών ενώ τη σεζόν 2020 – 2021αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς κατακτώντας την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών.
Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου έχει αποτελέσει σημαντικό στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι το 2018.