Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Αφαίρεση αυτοκόλλητων και γκράφιτι από τις πινακίδες- Η ανάρτηση του Ανδρέα Κονδύλη

Αφαίρεση αυτοκόλλητων και γκράφιτι από τις πινακίδες- Η ανάρτηση του Ανδρέα Κονδύλη

Μέσα από την σελίδα του στο facebook, ο Δήμαρχος Αλίμου-Ανδρέας Κονδύλης-ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η αφαίρεση αυτοκόλλητων και γκράφιτι από όλες τις πινακίδες του Δήμου μας και τους καθρέπτες ορατότητας.

Με βάση το πρόγραμμα θα καθαρίζονται 40 πινακίδες ανά μέρα. Προτεραιότητά του είναι να κατοχυρώσει το δικαίωμα όλων των πολιτών στην κυκλοφοριακή ασφάλεια και την καλαισθησία.

Η επίσημη ανάρτηση:

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΕΛΟΣ!!

Ξεκινήσαμε σήμερα την αφαίρεση αυτοκόλλητων και γκράφιτι από ΟΛΕΣ τις πινακίδες του Δήμου μας (οδοσήμανση, ονόματα οδών κ.λπ.) και τους καθρέπτες ορατότητας σε ΟΛΟ τον Δήμο, με τη χρήση νέων ειδικών υλικών!

Πιο συγκεκριμένα, η καινοτόμος διαδικασία καθαρισμού που πλέον εφαρμόζουμε έχει ως εξής:

1) Με ειδικό μηχάνημα και ειδικό χημικό αφαιρούμε τα αυτοκόλλητα από την πινακίδα (ή τον καθρέπτη).

2) Πλένουμε την πινακίδα με ζεστό νερό υπό πίεση.

3) Επιστρώνουμε την πινακίδα με ειδικό υλικό, ώστε τα αυτοκόλλητα την επόμενη φορά να αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα με το χέρι.

Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς, καθώς καθαρίζουμε 40 πινακίδες την ημέρα. Η αρχή έγινε από την περιοχή Γκρώμαν και θα συνεχίζουμε ανά περιοχή, σε ολόκληρη την πόλη μας.

Στόχος μας, να απαλλαγεί οριστικά ο Άλιμος από την επικίνδυνη κι αντιαισθητική κατάσταση που επιβάλλουν (με κακογουστιά και εγκληματική ανευθυνότητα) όσοι καταστρέφουν τις πινακίδες και βάζουν σε καθημερινό κίνδυνο χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ο Δήμος μας θα επιμείνει όσο χρειαστεί, για να κατοχυρώσει το δικαίωμα όλων των πολιτών στην κυκλοφοριακή ασφάλεια και την καλαισθησία.