Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Π. Φάληρο: Κατέστρεψαν και ποδοπάτησαν μνήματα στην κηδεία του Mad Clip

Π. Φάληρο: Κατέστρεψαν και ποδοπάτησαν μνήματα στην κηδεία του Mad Clip

Οργή έχει προκαλέσει η εικόνα ενός κατεστραμμένου τάφου μίας 20χρονης στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, καθώς υπέστη σοβαρές ζημιές την ημέρα της κηδείας του Mad Clip.

Όπως αναφέρουν στο protothema.gr εργαζόμενοι του κοιμητηρίου, άτομα που παρευρέθηκαν στην κηδεία δεν σεβάστηκαν τα μνήματα και δεν δίστασαν να προκαλέσουν καταστροφές προκειμένου να βγάλουν φωτογραφία το φέρετρο του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του κοιμητηρίου του Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντίνο Τεντόμα οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν στον τάφο της κοπέλας και σε δύο -τρία στηθαία σε άλλους τάφους όπου εκεί η ζημιά έχει ήδη αποκατασταθεί.

«Η συρροή του κόσμου ξεκίνησε από τις 14.00 το μεσημέρι της ημέρας που έγινε η κηδεία του Mad Clip.Ήταν πάρα πολλά τα άτομα και προσπαθούσαμε να τους βάλουμε σε μια τάξη γιατί είχαμε κι άλλες κηδείες εκείνη την ημέρα. Οι περισσότεροι υπάκουσαν αλλά υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τις μάντρες για να μπουν μέσα στο κοιμητήριο. Υπήρξαν ζημιές γιατί ήταν πολύς ο κόσμος και συγκεκριμένα προκλήθηκαν ζημιές στον τάφο της κοπέλας και σε δύο-τρία στηθαία σε άλλους τάφους όπου εκεί η ζημιά έχει ήδη αποκατασταθεί», ανέφερε στο protothema.gr.