Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Έτσι θα είναι το νέο κλειστό γήπεδο στον Άλιμο

Έτσι θα είναι το νέο κλειστό γήπεδο στον Άλιμο

Ο Δήμος Αλίμου ετοιμάζεται να αποκτήσει το νέο Κλειστό Γήπεδό του.

Το νέο Κλειστό Γήπεδο θα ανεγερθεί στη συμβολή των οδών Αλαμάνας και Λευκωσίας στο οικόπεδο που είναι δίπλα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου. Ο διαγωνισμός για το έργο θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και το 2022 αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερσή του.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:

ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ !!

Έπειτα από χρόνια συστηματικής προσπάθειας, σχεδιασμού, σύνταξης φακέλων κ.λπ., είναι πλέον γεγονός: ο Δήμος Αλίμου αποκτά καινούριο, δεύτερο Κλειστό Γήπεδο, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η νεολαία μας!!

Το νέο Κλειστό Γήπεδο θα ανεγερθεί επί της οδού Αλαμάνας & Λευκωσίας, στο οικόπεδο του Δήμου μας δίπλα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο και θα πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές στην κατασκευή και στην λειτουργία του.

Ο διαγωνισμός για το έργο θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και μέσα στο 2022 αναμένεται να ξεκινήσει η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου.

Το σύνολο του κόστους του έργου (αρχικού προϋπολογισμού 3.608.400 €) θα επιχορηγηθεί στον Δήμο μας από το Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" του Υπουργείου Εσωτερικών, στο οποίο υποβάλαμε πλήρη φάκελο με πρόταση, που αξιολογήθηκε θετικά από το Υπουργείο και εγκρίθηκε. Ευχαριστώ θερμά τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" επίσης στους συνεργάτες μου στον Δήμο Αλίμου και ιδίως στον Γενικό Γραμματέα κ. Βαγγέλη Κακκαβή, με τους οποίους εργαστήκαμε πολύ εντατικά για να ετοιμάσουμε και να καταθέσουμε το σύνολο των προτάσεων και των φακέλων για το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" (ακολουθούν σύντομα και άλλες ευχάριστες ανακοινώσεις).

Έχουμε ακόμα πολλή και σκληρή δουλειά μπροστά μας μέχρι να "κόψουμε την κορδέλα" του νέου Κλειστού Γηπέδου, όμως πλέον το έργο έχει δρομολογηθεί και είμαστε γεμάτοι χαρά που σύντομα θα προσφέρουμε στους συνδημότες μας, και ιδίως στους νέους ανθρώπους, έναν ολοκαίνουριο και ασφαλή χώρο για προπόνηση, άθληση, υγεία!!

Στη φωτογραφία μπορείτε να πάρετε μία πρώτη ιδέα για την μορφή που θα έχει το έργο, όταν ολοκληρωθεί.