Συνεχίζονται εντατικά οι πρόβες του Dance Group Salome με την Ειρήνη Μώρου, για την μουσικοχορευτική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες στην τοπική μας θεατρική σκηνή "Κάρολος Κουν".
Η παράσταση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων, με σκοπό την μεταφύτευσή τους στον Άλιμο.
Στην παράσταση θα συμμετέχουν και άλλες σχολές χορού και χορευτικοί σύλλογοι , με ένα κοινό σκοπό "μέσα από την τέχνη της Τερψιχόρης" να παρουσιάσουν ένα μεγάλο χορευτικό θέαμα με στόχο "Όλοι μαζί να πρασινίσουμε τον Άλιμο".
Συγχρόνως, το Dance Group Salome με την Ειρήνη Μώρου, παραδίδει μαθήματα Bellydance, για όποιον θέλει να μάθει και να μυηθεί στη τέχνη των Ανατολίτικων χορών.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στον 1ο όροφο (Ιωνίας 24, Άνω Καλαμάκι) από τις 18:00 μέχρι τις 19:30.
.jpg)

.jpg)
Φωτογραφίες: Εvi Emmanouil - Harry Katzjaeger
