Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Άλιμος: Σύντομα θα τοποθετηθεί «καρδιά» για τα καπάκια έξω από το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο

Άλιμος: Σύντομα θα τοποθετηθεί «καρδιά» για τα καπάκια έξω από το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο

Μετά από αίτημα του ΑΣ ΠΕΡΑ προς τον Δήμο Αλίμου, σύντομα θα τοποθετηθεί έξω από το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο μία μεγάλη "καρδιά" για τα καπάκια.

Αντίστοιχες μεταλλικές καρδιές έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, όπως η Αγορά Θουκυδίδου, η Κύπρου στο Άνω Καλαμάκι αλλά και η πλατεία Καραϊσκάκη και η ανταπόκριση των πολιτών είναι μεγάλη. 

Όπως ανέφερε ο ΑΣ ΠΕΡΑ με ανακοίνωσή του, η ανταπόκριση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου και Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για θέματα Εθελοντισμού, Στέφανου Διαμαντή, ήταν άμεση.

Το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο βρίσκεται στην οδό Μεγάλης του Γένους Σχολής 10 στον Άλιμο.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα ατόμων με αναπηρία, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές με αναπηρία και τις οικογένειες τους.

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή υποδεχόμαστε καθημερινά αθλητές του Πινγκ Πονγκ σε αμαξίδιο, οι οποίοι προπονούνται στο φιλόξενο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο και συμμετέχουν σε Πανελλήνιους Αγώνες.

Πρόσφατα, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έκανε αίτημα στον Δήμο Αλίμου και ΣΥΝΤΟΜΑ θα τοποθετηθεί ένας κάδος – καρδιά έξω από το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο. Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και ιδιαίτερα τον κ. Στέφανο Διαμαντή, Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Αλίμου.

Οι κάδοι σε σχήμα καρδιάς που έχουν τοποθετηθεί και σε άλλα σημεία στον Άλιμο, υποδέχονται πλαστικά καπάκια προς ανακύκλωση. Τα καπάκια παραδίδονται από τον Δήμο στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραπληγικών, η οποία με τη σειρά της, συνεργάζεται με εταιρείες ανακύκλωσης, οι οποίες δίνουν το ανάλογο αντίτιμο για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

και παράλληλα βοηθάμε και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας !

Ας γεμίσουμε με καπάκια και αγάπη τις «Καρδιές» !

Σημειώστε ότι, κατάλληλα καπάκια για τη συγκεκριμένη ανακύκλωση είναι μόνο τα πλαστικά από μπουκάλια με νερό, χυμούς, γάλα, απορρυπαντικά, σαμπουάν κ.ά.

 

Η φωτογραφία είναι από την καρδιά της οδού Κύπρου στο Άνω Καλαμάκι