Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο Διαιτολογικό Γραφείο της Αλεξάνδρας Γεωργίου γίνεται πλήρης ανάλυση των διατροφικών σας αναγκών

Στο Διαιτολογικό Γραφείο της Αλεξάνδρας Γεωργίου γίνεται πλήρης ανάλυση των διατροφικών σας αναγκών

Η επιστήμη της διαιτολογίας τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί προς την εξατομικευμένη προσέγγιση των αναγκών μας, ενώ σταδιακά απομακρυνόμαστε από τη λογική ενός κοινού προγράμματος που θα καλύπτει όλους. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της κλινικής Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Αλεξάνδρας Γεωργίου, που διαμορφώνει κάθε πρόγραμμα διατροφής με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.

Η Δρ. Αλεξάνδρα Γεωργίου υποστηρίζει ότι δεν είστε εσείς που θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής, αλλά το πλάνο θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο πάνω σας, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις εκτιμώμενες διατροφικές σας ανάγκες, την καθημερινότητά σας και τους πιθανούς περιορισμούς, είτε αυτοί αφορούν γευστικές σας προτιμήσεις είτε χρονικούς ή πρακτικούς περιορισμούς στην προμήθεια και κατανάλωση της τροφής.

Για το λόγο αυτό, στην πρώτη σας συνεδρία με τη διαιτολόγο, θα συζητήσετε ενδελεχώς το ιατρικό σας ιστορικό, το ιστορικό του βάρους σας, τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας καθώς και τις παρούσες διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις σας. Σκοπός είναι να διαμορφωθεί ένα πλάνο διατροφικής υποστήριξης που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και θα διευκολύνει σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, έτσι ώστε να οδηγήσει σε μια εξισορρόπηση της διατροφής σας μακροπρόθεσμα, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα.

Είναι πολύ σημαντική η αναγνώριση της παρούσας διατροφικής σας κατάστασης ώστε να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους. Για το σκοπό αυτό, το διαιτολογικό γραφείο είναι εξοπλισμένο με λιπομετρητή τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος εκτιμά την πραγματική σύσταση σώματός σας απόλυτη ακρίβεια, και όχι κατά προσέγγιση μέσω στατιστικών του γενικού πληθυσμού, όπως τα περισσότερα ανάλογα μηχανήματα.

Παράλληλα, στο γραφείο δίνεται και η δυνατότητα μέτρησης του μεταβολικού σας ρυθμού. Πιο συγκεκριμένα, συνήθως ο διαιτολόγος υπολογίζει προσεγγιστικά πόσες θερμίδες καίτε μέσα στην ημέρα, με βάση το πόσες θερμίδες έχει μετρηθεί ότι καίνε άλλοι άνθρωποι με τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά με εσάς (φύλο, ηλικία, ύψος). Στο διαιτολογικό γραφείο της Αλεξάνδρας Γεωργίου έχετε τη δυνατότητα να μετρήσετε ακριβώς πόσες θερμίδες καίτε εσείς μέσα σε μια μέρα, με μια απλή μέτρηση που διαρκεί μόνο 10 λεπτά. Έτσι, το πρόγραμμα διατροφής που προκύπτει είναι διαμορφωμένο ακριβώς πάνω στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες, με ακρίβεια….θερμίδας!

Η Δρ. Αλεξάνδρα Γεωργίου σας υποδέχεται στο γραφείο της με ένα μεγάλο χαμόγελο και σεβασμό στη μοναδικότητά σας, καθώς μπορεί να αναγνωρίσει τις ανάγκες σας και, με βάση την πολυετή επαγγελματική της εμπειρία και κατάρτιση, να σας προσφέρει τη διαιτολογική υποστήριξη που έχετε ανάγκη!

 

Διαιτολογικό γραφείο Αλεξάνδρας Γεωργίου

Θουκυδίδου 39 & Παλαμηδίου, Άλιμος

Τ: 2114092134

www.ugeia-diatrofi.gr