Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Οι «Κοινωνικές ντουλάπες» και στον Άλιμο

Οι «Κοινωνικές ντουλάπες» και στον Άλιμο

Μία πολύχρωμη εγκατάσταση -με μορφή ενός T-shirt-  μια εγκατάσταση με βαθύ κοινωνικό και περιβαλλοντικό μήνυμα, έχει τοποθετηθεί στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Άνω Καλαμάκι.

Αυτά τα πολύχρωμα, «γιγάντια» T-shirts, λοιπόν, που συναντήσαμε στον Άλιμο αλλά εσύ μπορεί να βρεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής –όπως, στο πάρκο Γουδή, στο ΟΑΚΑ, στο The Ellinikon Experience Park, για παράδειγμα – «κρύβουν» μέσα τους μια ολόκληρη «ντουλάπα» και μάλιστα, μια κοινωνική ντουλάπα, την Κοινωνική Ντουλάπα Skip.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του γνωστού απορρυπαντικού, που φροντίζει τα ρούχα μας  περισσότερα από 50 χρόνια. Μέσα από την κοινωνική ντουλάπα που δημιούργησε, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Fabric Republic,, δίνει δεύτερη ζωή στα ρούχα μας, αλλά και μια καλύτερη ζωή για τον πλανήτη μας.

Ουσιαστικά λοιπόν, δίνοντας στην Κοινωνική Ντουλάπα Skip τα ρούχα μου που δεν φοράω πια, που τα βαρέθηκα, δεν μου κάνουν, δεν ταιριάζουν στο ανανεωμένο μου στιλ, τους δίνω μια δεύτερη ζωή: Τα ρούχα που θα συλλέγονται από τις Κοινωνικές Ντουλάπες Skip θα πλένονται με απορρυπαντικά Skip και σε συνεργασία με την οργάνωση Fabric Republic θα διατίθενται, καθαρά και ξεδιαλεγμένα, σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.