Μια νέα γκαλερί άνοιξε στον Άλιμο, στην οδό Μεταμορφώσεως 1.
Η Thalia Gallery άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό την Κυριακή 2 Απριλίου και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε έναν όμορφο και ζεστό χώρο που έχει σχεδιαστεί για να υποδεχτεί την τέχνη και να την κάνει προσιτή και οικεία σε όλους.
Η πρώτη έκθεση ζωγραφικής που φιλοξενεί έχει θέμα “Μια ματιά στην κοινωνία μας” και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαΐου. Στην έκθεση συμμετέχουν οι Αλιμιώτες ζωγράφοι Γιώργος Μακρυγιάννης και Γεωργία Καλαθιανάκη, οι οποίοι μας προσκαλούν να μοιραστούμε τρεις οπτικές της καλλιτεχνικής ματιάς τους πάνω στη σύγχρονη κοινωνία: παραφροσύνη, ελευθερία, γυναίκες. Η πρώτη αυτή έκθεση της γκαλερί έχει ως στόχο να υποστηρίξει την Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας” του Αλίμου. Ως εκ τούτου, το 5% των πωλήσεων από τα έργα της έκθεσης θα δοθεί ως δωρεά στο Σύλλογο Φίλων Παιδόπολης Αλίμου για τη στήριξη των δραστηριοτήτων για τα παιδιά που φιλοξενεί η Παιδόπολη.
Πέρα από την οικονομική στήριξη, η γκαλερί θα πραγματοποιήσει μια δραστηριότητα ζωγραφικής στις 8 Απριλίου με τα παιδιά της Παιδόπολης, και θα εκθέσει τα έργα των “μικρών καλλιτεχνών” στο χώρο της.
Στις 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της γκαλερί με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών μας και της Παιδόπολης.
Στα 200 τ.μ. της γκαλερί, εκτός από τις εκθέσεις ζωγραφικής θα ανακαλύψετε καβαλέτα, υλικά ζωγραφικής και χειροτεχνίας για να ζωγραφίσετε σε καμβά, ή να ζωγραφίσετε και να διακοσμήσετε μικρά αντικείμενα. Επίσης θα βρείτε και έναν χώρο ανάγνωσης, με κλασικά λογοτεχνικά έργα, βιβλία για την τέχνη, βιβλία για την ιστορία και της πολιτιστικές δράσεις της πόλης, όπου μπορείτε να διαβάσετε απολαμβάνοντας το χώρο και τη μουσική.
Ο Δημήτρης και η Audrey ανυπομονούν να σας καλωσορίσουν.
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 11:00 – 20:00
Τρίτη, Πέμπτη,Παρασκευή: 11:00 – 21:00
Σάββατο: 13:00 – 21:00
Κυριακή: 16:00 – 21:00
Thalia Gallery: Μεταμορφώσεως 1 - Τηλέφωνο: 694 4953304


