Ένα από τα αγαπημένα στέκια μας στον Άλιμο είναι το Inicio.
Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης μας, στη συμβολή των οδών Αυξεντίου και Θουκυδίδου, και είναι σχεδόν αδύνατον να μην συναντήσεις εκεί γνωστούς και φίλους από το Καλαμάκι κάθε φορά που το επισκέπτεσαι.
Το Inicio έχει έναν μεγάλο κατάλογο με γευστικές επιλογές που σερβίρονται από τις 09:00 έως τις 16:00. Το μενού του ανανεώθηκε και έχει νέες προσθήκες μαζί με τις κλασικές και αγαπημένες μας επιλογές.
Αυγά scrambled ή Benedict, Croque Madame, Shakshka, αλμυρό bagel ή κρουασάν, αλμυρά και γλυκά pancakes, vegetarian hot dog, Philadelphia Cheesesteak αλλά και ανοιχτό sandwich είναι μερικές από τις brunch επιλογές του.
Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται τέλεια με μία κούπα ζεστού καφέ, ένα θρεπτικό χυμό ή smoothie. Φυσικά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα γευστικά γλυκά του που είναι ολόφρεσκα και θα τα δείτε, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε, στη βιτρίνα του καταστήματος.
Inicio: Γρηγορίου Αυξεντίου 13, Άλιμος - 210 98 21 280
