Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Thalia Gallery: Βραδιές με cocktail και μουσική για το τέλος της έκθεσης «Μία ματιά στην κοινωνία μας»

Thalia Gallery: Βραδιές με cocktail και μουσική για το τέλος της έκθεσης «Μία ματιά στην κοινωνία μας»

Η έκθεση ζωγραφικής που φιλοξενεί η Thalia Gallery με τίτλο «Μία ματιά στην κοινωνία μας» των Αλιμιωτών ζωγράφων Γιώργου Μακρυγιάννη και Γεωργίας Καλαθιανάκη πλησιάζει στο τέλος της.

Για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση αυτής της πρώτης έκθεσης, ο Δημήτρης και η Audrey σας προσκαλούν το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Μαΐου, μεταξύ 6 μμ και 10 μμ. στη Thalia Gallery. Θα σας προσφέρουν δροσερά cocktails και θα πλαισιώσουν τις βραδιές με ανάλαφρη μουσική για να απολαύσετε ξανά την τέχνη του Γιώργου και της Γεωργίας οι οποίοι μοιράζονται με τα έργα τους τρεις μοναδικές οπτικές της καλλιτεχνικής ματιάς τους πάνω στη σύγχρονη κοινωνία: παραφροσύνη, ελευθερία, γυναίκες.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό όπου 2 τυχεροί θα κερδίσουν 1 δωρεάν πρόσβαση στον χώρο καλλιτεχνικής δημιουργίας της γκαλερί για ζωγραφική σε καμβά. Οι όροι συμμετοχής είναι απλοί: θα απαντήσετε σε 3 ερωτήσεις σχετικές με την τέχνη και θα δημοσιεύσετε μια φωτογραφία από την επίσκεψή σας κάνοντας tag @Thalia.artspace. Κατόπιν κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών με σωστές απαντήσεις, τα ονόματα των 2 νικητών θα δημοσιευτούν στο Instagram στις 29 Μαΐου, και οι νικητές θα λάβουν μια ηλεκτρονική πρόσκληση για ζωγραφική και … ονειροπόληση στο χώρο της γκαλερί.

Η Thalia Gallery άνοιξε στον Άλιμο, στην οδό Μεταμορφώσεως 1, στις αρχές Απριλίου. Φιλοδοξία μας είναι να προωθήσουμε ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες αυξάνοντας παράλληλα τον κοινωνικό αντίκτυπο της τέχνης και κάνοντας την τέχνη προσιτή και οικεία σε όλους. Ποσοστό από τις πωλήσεις κάθε έργου τέχνης από τις τρέχουσες εκθέσεις παρέχεται ως δωρεά  στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού “Άγιος Ανδρέας” του Αλίμου. Επιπλέον οι επισκέπτες μας θα βρουν στη Thalia έμπνευση, χώρο και υλικά, για να ζωγραφίσουν σε καμβά, ή να διακοσμήσουν μικρά αντικείμενα, αλλά και έναν χώρο ανάγνωσης, με κλασικά λογοτεχνικά έργα και βιβλία για την τέχνη.

 


Thalia Gallery: Μεταμορφώσεως 1 - Τηλέφωνο: 694 4953304